Egyre inkább teret veszít az Ethereum

-

Egyes szakértők szerint egyre inkább teret veszít az Ethereum, ugyanis a fejlesztők inkább más projektek felé igazolnak. A Bloombergnek adtak interjút március 28-án.

Olvastad már? Egyre erősebbek a kripto alapjai

Az Ethereum 2015-ben jelent meg, ekkor egy olyan platformként indult, melyen könnyedén futtathatunk decentralizált alkalmazásokat (dappokat), ICO-kat és okosszerződéseket.
Már akkor is úgy gondolták egyesek, hogy ez lehet a bitcoin utódja.

A Bloomberg szerint a fejlesztők ma már inkább olyan projekteken dolgoznak, mint az EOS és a Stellar.
Januárban már csak a dappok 28%-a futott az Ethereum rendszerén, ezzel szemben az EOS-on 48%-uk, a Tron rendszerén 24%-uk.
Kyle Samani a Multicoin Capital Management kockázati tőkekezelő társalapítója elmondta, hogy „az igazság az, hogy 6-9 hónapja még nem volt más választási lehetőség ilyen célokra, mint az Ethereum. De már nem itt tartunk.”
Travis Kling a Ikigai kripto fedezeti alap alapítója úgy vélekedett:

„Ha Ethereumod van, akkor arra fogadsz, hogy szerinted melyik lesz a győztes rendszer a jövőben. Ahogy a fejlesztők körében egyre népszerűbbek az alternatív platformok, úgy ez negatív hatással lehet az ether árfolyamára.”

Egyesek szerint kezd lassú lenni az ethereum blokkideje, mely jelenleg 13 másodperc, egyéb rendszerek akár egy másodperc alatt is megerősítenek egy tranzakciót.
A Bloomberg azonban hozzáteszi, hogy a legtöbb ICO még így is az Ethereum rendszerén kerül lebonyolításra. Emellett számos elhivatott fejlesztője van az ethernek, akik semmiképpen nem fogják elhagyni a fejlesztését, ezzel örökre versenyképes maradhat.
Az Ethereum Foundation egyik tagja a következőt mondta:

„Az Ethereum egyik legnagyobb előnye a virágzó közössége. Mindenki folytatja az építkezést és támogatást a piac állapotától függetlenül.
A Plasmán és a Serenityn történő folyamatos haladás is ezt bizonyítja.”

Vitalik Buterin, az Ethereum társalapítója a héten elmondta, hogy a kriptoközösségnek túl kellene lépnie a kripto korai cyberpunk napjaiból eredő individualizmuson.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!