Egy VR projekt most a befektetők favoritja

-

A kriptovaluta piacok az egyre növekvő, makroszintű ellenszél közepette éppen esnek, és a lassuló spot Bitcoin ETF-beáramlásoknak köszönhetően is csökken az izgalom.

A kripto befektetők kénytelenek másra figyelnek, és pénzeszközöket mozgatnak egy új és izgalmas virtuális valóság projektbe.

Az 5thScape (5SCAPE) nevű projekt most azért is érdekel sokakat, mert hamarosan tőzsdére kerül. Ez a befektetőknek általában az árfolyam emelkedésének üzenetét hordozza.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin (BTC) egy potenciális, rövidtávú betörést vizsgál 60 000 dollár alá. Az Ether (ETH) eközben egy lehetséges, 3000 dollár alatti kitöréssel barátkozik. Mindkettő 16 százalékot, illetve 26 százalékot esett a legutóbbi csúcsokhoz képest.

befektetők

Mivel a Bitcoin 16 százalékot esett a közelmúltbeli csúcsokhoz képest, a befektetők ebbe az izgalmas, új virtuális valóság projektbe irányítják a pénzeszközöket. Forrás: TradingView

A The Block által bemutatott adatok szerint a héten eddig negatív volt a nettó ETF-áramlás. Ez a folyamatos, bár még mindig lassuló GBTC kiáramlásnak köszönhető, amely hétfőn 110 millió dollárt, kedden pedig 80 millió dollárt tett ki.

És mivel a szombati feleződés előtt a makroszintű ellenszél növekszik, az árfolyamkockázatok a további veszteségek felé billenthetnek.

Az amerikai kötvényhozamok és az amerikai dollárindex (DXY) nemrég a tavaly novemberi óta a legmagasabb szintre emelkedett. Az amerikai gazdasági adatok a vártnál erősebbek voltak az elmúlt hetekben, ami arra kényszerítette a Fed-et, hogy a sólyom attitűdöt alkalmazza.

Jerome Powell Fed-elnök a héten az inflációval kapcsolatos előrelépés hiányát hangsúlyozta.

Mindez arra kényszerítette a befektetőket, hogy jelentősen csökkentsék a Fed kamatcsökkentési fogadásokat.

A CME Fed Watch Tool szerint a júliusi kamatcsökkentés törvényszerű pénzpiaci valószínűsége 45 százalék alá csökkent az egy hónappal ezelőtti, 80 százalék körüli értékről.

A volatilis piacon az előértékesítések felé mozdul az érdeklődés

A főbb kriptókra vonatkozó medvés kilátások közepette nem meglepő, hogy a kripto befektetők alternatív befektetési stratégiák után néznek.

Az előértékesítéses befektetés egy népszerű alternatívája a főbb kriptókba való befektetésnek.

A feltörekvő web3 projektek gyakran a korai szakaszban gyűjtenek forrásokat a natív tokenjük kedvezményes eladásán keresztül.

Az egyik ilyen előértékesítés, amely az utóbbi időben nagy figyelmet keltett, a 5thScape. A befektetők pedig arra fogadnak, hogy piacvezetővé válik.

Az első kripto-alapú VR/AR projekt eddig már több mint 5 millió dollárt gyűjtött össze. A 5thScape úgy véli, hogy a tokenizáció fontos szerepet játszik a VR/AR jövőjében, és az 5SCAPE token központi szerepet kap majd ebben a vízióban.

Lehet, hogy a 5thScape virtuális valóság projekt a legjobb elővásárlás 2024-ben?

A mindössze 0,00327 dolláros ár most látványosan kedvezményes a token tervezett, 0,1 dolláros induló árához képest.

Így azok a befektetők, akik most beszállnak, papíron 200 százalékos nyereséget érhetnek el.

Tekintettel az 5,1 milliárdos, teljes token-kínálatra, a most beszálló befektetők lényegében 16 millió dolláros piaci értékkel szállnak be a projektbe.

A 5thScape azonban könnyen jelentős piacvezetővé válhat a VR/AR területén. Jó esély van arra, hogy egy napon 500 millió dolláros piaci tőkeértékű token lesz belőle.

Ez azt jelenti, hogy azok a befektetők, akik most beszállnak, potenciálisan hatalmas nyereséget zsebelhetnek be.

Irány a 5thscape

Hogyan lesz az 5SCAPE tokennek hasznossága?

A felhasználók az 5SCAPE lekötésével jutalmakat szerezhetnek, és rengeteg hasznos funkciót szabadíthatnak fel az érme segítségével.

A játékosoknak az 5SCAPE token az univerzális valuta, amellyel zökkenőmentes tranzakciós környezetben termékeket és szolgáltatásokat lehet feloldani.

Például játékbeli eszközök vásárlását és kereskedelmét, valamint prémium tartalmakhoz való hozzáférést.

Másrészt a fejlesztők is szerezhetnek 5SCAPE tokeneket, ha játékokat építenek a platformra, és részt vesznek az 5thScape Developer Centerben.

A kezdeti termékkínálat lenyűgöző játékokat tartalmaz. Az MMA Cage Contesttől kezdve az Immersive Kickoff nevű, foci VR sportos szórakozáson át a Thrust Hunter nevű versenyjátékig.

Illetve az Archery Master nevű kalandjátékig, amelyben egy legendás íjász nyomdokaiba léphetünk.

A 5thScape az Ethereum hálózatán fut, és a Skale Network Layer 2 technológiát használja majd a játékhoz és más, virtuális világbeli tevékenységekhez szükséges skálázáshoz.

A 5thScape saját VR headsetet fejleszt

A virtuális valóságnak és a kiterjesztett valóságnak a jó működéshez nagyszerű hardverekre is szükség van.

Ezért a 5thScape csapata a VR Ultra headsetet és a Swiftscape VR széket tervezi kifejleszteni a kényelem és az ergonómia maximalizálása érdekében.

A pontos mozgáskövetéssel és az intuitív vezérléssel még lenyűgözőbb élményt szeretnének nyújtani.

Az előértékesítés alatt összegyűjtött pénz lehetővé teszi a projektnek, hogy befejezze a hardverek fejlesztését és gyártását, valamint kiépítse a decentralizált hálózati infrastruktúrát.

A potenciális befektetőknek az is biztató, hogy a fejlesztő csapat nem titkolózik, hiszen a weboldalon Anoj Kumar vezérigazgató LinkedIn oldala, valamint a vezetői csapat többi tagjának LinkedIn oldala is megtalálható.

A honlapon egy aktív pénztárca widget mutatja a vásárlási aktivitást a világ olyan országaiból, mint például Németország, Ausztrália, az Egyesült Államok és Japán, hogy csak néhány példát említsünk.

Az 5SPACE token jelenleg ETH, MATIC, USDT és BNB érme vagy bankkártya használatával vásárolható meg. A teljes token-készlet 80 százalékát adják el az előértékesítési folyamatban. 

A projekt körüli izgalmat pedig jól mutatja a közösség mérete a közösségi médiában.

A 5thScape Discord szerverének már több mint 5400 tagja van, a Telegram 16 588, az X (Twitter) 9569, a YouTube csatorna pedig több mint 1000 tagot számlál.

Irány a 5thscape

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!