Egy virginiai bányászközösségnek likvidálnia kell eszközeit

-

A BCause Mining, egy Virginia Beachben (USA) üzemelő bitcoinbányász cég felszólítást kapott eszközeinek felszámolására.

Október 9-én, a helyi Virginian-Pilot híroldal számolt be róla, hogy a bányászvállalkozás a tavalyi év során csődöt jelentett.

A héten egy szövetségi bíró engedélyezte, hogy a benyújtott kérelmet újraszervezésről csődeljárására módosítsák.

A BCause Miningot felszólították, hogy likvidálja eszközeit, szüntessen be minden tevékenységet, és mondjon fel mind a 27 teljes és 4 részmunkaidős alkalmazottjának.

500 000 dollárnyi támogatás visszafizetése

A becsődölt bányászcég 2018 januárjában 500 000 dollárnyi segélyt kapott Virginia Beach városától, hogy terjeszkedni tudjon egy helyi raktárházba.

A BCause 60 millió dollárt szánt hatalmas terjeszkedésre – ezzel akár a legnagyobb bányászközösség is lehetett volna Észak-Amerikában.

Junie Hill, Virginia Beach városának szóvivője elmondta, hogy a város a csődeljárással próbálja visszaszerezni veszteségeinek egy részét. Virginia Beach egy biztosítatlan hitelezőnek minősülhet – ebben az esetben kérésük csak akkor kerül rendezésre, ha a többi már el lett intézve.

Egy szavazási alkalmazás feltörése

Virginia és a kriptopénz összefüggésében egyébként további hírekkel is szolgálhatunk. Az FBI jelenleg is vizsgálja, hogy a University of Michigan egyik hallgatója valóban megpróbálta-e feltörni Nyugat-Virginia szavazási alkalmazását.

Mac Warner, Nyugat-Virginia államtitkára figyelmeztette az FBI-t, miután sikertelen próbálkozássokkal próbáltak hozzáférni a Voatz szavazási alkalmazáshoz.

Olvastad már? Már hivatalos: Az Alipay megtiltott minden bitcoinos tranzakciót

A jelentések szerint a próbálkozások látszólag a University of Michigan IP-címéről érkezhettek.

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: roman nazario

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!