Egy peer-to-peer bitcoin piactérrel integrálták a népszerű OKEx kriptotőzsdét

-

A népszerű OKEx kriptotőzsde integrálta a Paxful piacterét és kereskedési szolgáltatását az oldalán.

A Paxful egy peer-to-peer piactér, amely most integrálta szolgáltatásait a népszerű OKEx kriptotőzsdével.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A június 15-ei bejelentés szerint az OKEx-felhasználók számos módon fizethetnek majd a Paxful bitcoinkiokjain keresztül, így több mint 160 fiat pénzzel vásárolhatnak bitcoint, emellett banki átutalásokkal, ajándékkártyákkal, online tárcákon és számos egyéb módszerrel.
A Paxful-felhasználók számára több olyan kereskedelmi megrendelés is elérhetővé vált ezzel, mint a spot, a tőkeáttétes, a határidős és a derivátum piacokon való kereskedés az OKEx decentralizált DEX platformján keresztül.
Ray Youseff, a Paxful vezérigazgatója és társalapítója elmondta:

„Az OKEx és a Paxful üzleti együttműködése új lehetőségeket nyit a felhasználók számára és azt jelzi a kriptoipar számára, hogy együtt többre vagyunk képesek, ha egymás erősségeit kihasználva hozunk több lehetőséget a felhasználók számára.

A cégek tovább bővítenék felhasználóbázisukat

Az új integrációnak köszönhetően a cégek Vietnám, Dél-Afrika, Argentína, Kanada, Chile, Venezuela, Japán, Németország és Franciaország régiót is le szeretné fedni.
Jay Hao, az OKEx vezérigazgatója elmondta:

„az üzleti megállapodáson keresztül még több felhasználót érhetünk el fejlődő régiókban a Paxful kiépített infrastruktúráján és fizetési lehetőségein keresztül, így azok hozzáférést kapnak az OKEx fejlett technológiáihoz és változatos termékeihez.”

A Paxful több fejlesztést is bemutatott az elmúlt hónapok során. Áprilisban elindult az arany és a bitcoin peer-to-peer kereskedési lehetősége, májusban pedig integrálták az Infinito-tárcát, amely lehetővé tette, hogy a felhasználók közvetlenül más kriptofelhasználóktól vásároljanak bitcoint.

Olvastad már? Felfüggesztették a Bitcoin Cash nagy szószólójának Youtube-fiókját

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!