Egy kereskedő 90 milliót kaszált egy mém érmével, ez lehet a következő sikersztori?

-

A Solana mém érme hypenak még messze nincs vége, hiszen továbbra is milliós profitot termelnek nap mint nap.

Új trendek is megjelennek a folyamatos mémérme rallyban, a macskás mémérmék és a lajhár ihlette tokenek robbanásszerű árfolyam-akcióik révén kerültek a címlapokra.

Egy új mém érme – $MEW

Egy kereskedő például több mint 90 millió dollárt keresett a $MEW mémérmével, más néven „macska a kutyák világában”.

Március 26-án ez a kereskedő 1,07 millió dollár értékben költött $SOL-t 9,58 milliárd $MEW token megvásárlására – ami a teljes kínálat közel 10%-a -, majd kicsivel később, még aznap, az árfolyam megugrása után eladta a pozíciójának nagy részét.

A teljes nyeresége, beleértve a nem realizált nyereséget is, több mint 90 millió dollár. Ugyanez a kereskedő több mint 1,5 millió dolláros nyereséget ért el a $BOME-val is.

Egy másik kereskedő 178 Solanát költött 35.000 dollár értékben $Mew vásárlásra, amivel több mint 42 millió dolláros nyereséget ért el.

Lehet, hogy a Slothana hozza el a következő kriptomilliomosokat?

Az okos kereskedők most egy új mém érmét azonosítottak a piacon – a Slothanát ($SLOTH) -, amely szerintük akár 100-szoros hozamot is hozhat a tőzsdére kerülés után.

Az olyan tokenek nyomdokaiba lépve, mint a Slerf, ez az irodai lajhár ihlette token lehet a következő nagy Solana mém érme.

A $SLOTH jelenleg előértékesítési szakaszban van, és erős korai keresletet tapasztal, mivel kevesebb mint egy hét alatt már több mint 5,3 millió dollárt gyűjtött össze.

A Slerfhez hasonlóan a Slothana előértékesítése során a vevőknek egyszerűen $SOL-t kell küldeniük egy tárcába.

A tárca címe EnSawje2vQSQKtGbPYdXEuYKm2sHgeLKJTqCmrDErKEA.

Az előértékesítésben részt vevő vásárlók az előértékesítési szakasz befejezését követően airdrop formájában kapják majd meg a tokenjeiket.

A Slothana ára az ICO során állandó marad, 1 $SOL 10.000 $SLOTH tokent jelent.

Alternatívaként a befektetők felkereshetik a projekt weboldalát, és csatlakoztathatják Phantom tárcájukat. Ezután átválthatják a Solanájukat $SLOTH tokenekre.

Megnézem a Slothana oldalát

Miért bikásak a szakértők a Slothana-val kapcsolatban?

Az új Solana mémérmék iránti kereslet csak tovább nő. Mint ilyen, a mém érmék a megfelelő blokkláncok fogadásaiként működnek, és mivel a $SOL az előrejelzések szerint 600 dollárra emelkedik a bika piac során, az új Solana mém érmék várhatóan továbbra is magas hozamokat kínálnak.

Úgy tűnik, hogy a Slothana mögött egy tapasztalt fejlesztőcsapat is áll.

A pletykák szerint ez ugyanaz a csapat, amely egy másik Solana mém érmét, a Smogot több mint 250 millió dolláros piaci kapitalizációra vezette. Sőt, a $SMOG már közel 27 000%-os hozamot kínál a korai befektetőinek.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Ha a pletykák igazak, akkor a $SLOTH mögött álló csapat tudja, hogyan kell jelentős hype-ot kelteni egy mémérme projekt körül.

Nem véletlen, hogy a meme coin már órákkal az indulás után trendi volt az X-en.

A projekt az tőkegyűjtési modelljének innovatív csavarjával is jelentős FOMO-t tudott létrehozni. Az előértékesítésének nincs felső határa, és nagyon rövid időn belül véget érhet.

Ezért a befektetőknek ajánlott követni a Slothana X-fiókját, hogy lépést tartsanak a projekt legfrissebb híreivel.

A tokent övező erős keresletnek köszönhetően a népszerű YouTuberek, például a TodayTrader úgy vélik, hogy a $SLOTH potenciálisan a következő Dogecoin vagy Shiba Inu lehet.

Felkeltette kíváncsiságod a Slothana? Kattints az alábbi gombra, és nézd meg a hivatalos weboldalukat.

Megnézem a Slothana oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!