A Layer 2-es kriptoinnovációk jelentős befektetői figyelmet vonzanak

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin árfolyama a feleződés eseménye után jóval feljebb mehet. Sokan azt mondják, hogy akár a 200.000 dollárt is elérheti.

A nagy változás izgatottá teszi az embereket. Ugyanakkor az innovatív Layer 2-es megoldások is reflektorfénybe kerülnek.

Ezeknek az intelligens fejlesztéseknek kulcsszerepük van a kripto jövője szempontjából. Jobban működnek a dolgok, és új lehetőségeket kínálnak a kriptó használatára.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezen változások miatt sokan most akarják a pénzüket kriptóba fektetni.

A BlastUP vírusként terjed, 3 millió dollárt gyűjtött mindössze egy hónap alatt

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpad-ja, nemrég lenyűgöző debütálásával keltett hullámokat a kriptovilágban, mindössze egy hónap alatt 3 millió dollárt gyűjtött össze.

Layer 2

Számos okos befektető igyekszik megvenni a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökik.

A BlastUP token birtokosai számos kiváltságot élvezhetnek, többek között az airdropban való részvételt, az IDO-kon való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a staking révén kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások indítóalapjaként.

A BlastUP mottójával Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amely arra van kihegyezve, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szöknek <<

A Polygon a piaci fellendülés közepette a növekedésre törekszik

A Polygonnak sikerült a kritikus 0,85 dolláros támaszhatár felett maradnia. Amennyiben a coin ki tudja használni a piacon uralkodó pozitív hangulatot, célul tűzheti ki, hogy áttörje az 1,23 dolláros közvetlen ellenállást.

Egy tartósan e fölé a korlát fölé kerülő lépés az 1,45 dolláros második ellenállási szint tesztelése felé vezethet.

Ez a token növekedési potenciáljára utal az elkövetkező hetekben, amelyet a növekvő hasznosság és az elfogadási forgatókönyvek táplálhatnak.

A Polygon hosszú távú kilátásait illetően a 100 napos egyszerű mozgóátlaghoz való szoros igazodás (0,94 dollár) azt sugallja, hogy az árfolyamnak van alapozó támasza, ami horgonyt ad a jövőbeli emelkedésekhez.

Figyelembe kell venni azonban a MACD eladási jelzését, amely az előttünk álló potenciális ingadozásokat jelzi.

A befektetőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bár a projekt fundamentumai ígéretesek, a piaci volatilitás és a külső tényezők hatással lehetnek a lendületre, és esetleg a jelenlegi támaszszintek alá húzhatják vissza az árfolyamot.

Az Optimism árfolyammozgása: A Layer 2-es kényes egyensúly

Az Optimism árfolyama jelenleg 3,53 dolláron kereskedik, és mivel a rövid távú mozgóátlag kissé felette, 3,68 dolláron áll, van egy utalás arra, hogy a lendület felgyorsulhat, és az árfolyamot a legközelebbi ellenállás, 4,71 dollár felé tolhatja.

Ha az optimista energiák fennmaradnak, nem kizárt, hogy az 5,73 dolláros második ellenállási szintig emelkedik.

Azonban, ha a 2,82 dolláros támasz nem tud kitartani, akkor az ár lefelé irányuló nyomással szembesülhet az 1,96 dolláros szint felé.

Kényes egyensúlyról van szó, mivel bármelyik mostani mozgás átbillentheti a mérleg nyelvét az Optimism következő nagy mozgása előtt.

Tekintettel arra, hogy a 100 napos átlag a jelenlegi ár közelében lebeg, ami arra utal, hogy ezeken a szinteken stabilizálódhat, ami azt jelzi, hogy az Optimism szilárd alapot találhat, amelyre a további növekedéshez építhet.

Ha még hosszú távon is bekövetkezik egy, a támaszszinteket tesztelő merülés, az vételi lehetőséget jelenthet azok számára, akik hisznek a hálózat fundamentális értékében.

Mantle árfolyammozgása és befektetői megfigyelés

A Mantle jelenlegi árfolyama 1,25 dolláron, szorosan az 1,09 dolláros 10 napos mozgóátlag felett, potenciális folyamatos emelkedésre utal, ha a vásárlói lendület folytatódik. Az 1,63 dolláros első ellenálláshoz közeledve azonban erőpróba következhet.

Ezen a ponton túli áttörés esetén a Mantle az 1,94 dolláros szintet veheti célba. Nagyon fontos figyelni, hogyan viselkedik e zónák közelében, hogy felmérjük, van-e elég befektetői bizalom ahhoz, hogy magasabb árszintű viszonyítási pontok felé nyomuljon.

Most figyelembe véve a Mantle árfolyamát a támaszszintekhez képest, a legközelebbi 0,88 dollár, a következő pedig 0,44 dollárnál van, van még hely lefelé, ha a piac megfordul.

A 0,78 dolláros 100 napos mozgóátlag egy olyan védőpárnát biztosít, amely vonzó lehet a vásárlásra, ha a merülés bekövetkezik.

Hosszú távon, ha az árfolyam ezen átlagok alatt kezd el taposni, az a hangulat megváltozását jelezheti.

Következtetés

A kriptók Layer 2-es fejlődése körüli jelenlegi fellángolásban a BlastUP kiemelkedik a lenyűgöző potenciáljával.

Noha más projektek, mint például a Polygon és az Optimism ígéretesnek mutatkoznak finom kiigazításaikkal, és a Mantle a saját áringadozási útját járja, a BlastUP pozíciója a felvirágzó Blast ökoszisztémán belül koncepcionálisan robusztus ajánlatot kínál.

Ez az egyedi szinergia és a stratégiai alapok különböztetik meg a BlastUP-ot, és adják meg neki a palástot, hogy az előrelátó befektetők számára a legígéretesebb befektetési lehetőség legyen a területen.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A titkos kriptomilliárdosok nem akarják, hogy tudd: Rejtett drágakövek leleplezése

Vendégbejegyzés A kriptoterület az újabb Bitcoin feleződés kellős közepén lázban ég. Míg a BTC a középpontban van, a befektetők ígéretes eszközöket keresnek, hogy maximalizálják hozamukat a...

Cardano (ADA) technikai elemzés 04.18.

Prémium Cardano (ADA) A legtöbb kriptóhoz hasonlóan a Cardano (ADA) medvéi irányították a piacot, mivel a token árfolyamgrafikonjai továbbra is vörösek maradtak. Voltak azonban trendforduló változások, mivel az...

A PayPal elkezdi leépíteni az NFT üzletágát

A fizetési szolgáltató a PayPal nemrégiben bejelentette, hogy a platformján keresztül vásárolt NFT-k esetében megszűnteti a felhasználóvédelmi funkciókat. Emellett a további, harmadik feleken keresztül indított...

Az ausztrál hatóságok szerint a kriptopénzek értékpapírnak számítanak

Az ausztrál tőzsdefelügyelet, az ASIC elnöke nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a kriptopénzek értékapírnak számítanak, így az ő hatáskörükbe tartoznak. Joe Longo emellett azt is elmondta,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!