Miért emelkedik ma a Dogecoin (DOGE) ára?

-

A Dogecoin (DOGE) ismét a címlapokra került, lekörözve a főbb altcoinokat, megelőzve a Cardano-t, és az előkelő 9. helyen landolt.

A DOGE árfolyam-rally mögött álló legfőbb okok

A DOGE bálnák visszatérnek, ami izgalmat okoz. Emellett 5,5 millió dollárnyi Dogecoin elleni tétet töröltek el egy nap alatt, ami optimizmust jelez a mém alapú kriptopénzzel kapcsolatban.

Az adatok azt mutatják, hogy a legalább 1 millió DOGE tokent birtokló entitások száma növekszik, ami a jómódú befektetők növekvő bizalmát jelzi.

A 100.000 DOGE-vel rendelkezők is csatlakoznak, ami a Dogecoin jövőjébe vetett széleskörű optimizmusról tanúskodik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A pörgést nem más, mint Elon Musk technológiai mágnás növeli. Az ő X platformja nemrégiben zöld utat kapott a pénzátviteli engedélyekhez a legfontosabb amerikai államokban.

dogecoin

Ez biztos, hogy a Dogecoin lehetséges integrációjára utal a közösségi média birodalmába. Miután Musk a Tesla járműveiért való DOGE-fizetést is fontolgatja, a befektetők bizalma nagyot lendít a Dogecoin hullámzásában.

A derivatívák piaca, ahol a pénzügyi szerződések értéküket egy olyan mögöttes eszközből származtatják, mint a Dogecoin, szintén szerepet játszik.

A Dogecoin jövőbeli perpetual kontraktusai iránti open interest rekordmagasságot ért el, 1,77 milliárd dollárt, ami azt jelzi, hogy a kereskedők erősen hisznek abban, hogy a DOGE ára tovább fog emelkedni.

Ez a hit tovább erősödik a kedvező finanszírozási ráták miatt, ami azt jelenti, hogy a kereskedők hajlandóak fizetni azért, hogy megtartsák a Dogecoin-szerződéseiket.

A 2020-as mintázat szerint a Dogecoin akár 0,59 dollárig is emelkedhet, ami 160%-os ugrás a jelenlegi szinthez képest!


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az elemzők egy Adam-and-Even technikai mintát elemeznek, ami további növekedési potenciált jelez a DOGE ára számára.

Habár a Dogecoin visszatérése figyelemre méltó, nincs egyedül a mémérmék világában. Más kriptovaluták, mint például a Dogwifhat (WIF) szintén jelentős előrelépést mutat.

A bálnák vezetésével, Musk támogatásával és a közösség általános pozitív hangulatával a Dogecoin úgy tűnik, minden készen áll a további fejlődésre. Ez valószínűleg át fogja alakítani a kriptovilágot az elkövetkező hetekben.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Az új VR kriptoérme átlőtt a 3 millió dolláron

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!