Egy elemző szerint idővel 300 ezerig mehet a bitcoin árfolyam

-

30.000 dollár alatt kezdte az évet a bitcoin, és minden jel arra mutat, hogy a mostani lehet a kripotpénz eddigi legjobb éve. Még csak most kezdenek beszállni az emberek, és eddig mindegyik korrekció felvásárlásra került.
Sokak szerint nem érdemes nagyobb esésre várni, mivel nem ezen a pár ezer dolláron fog múlni bármi – 2021-ben akár 100 vagy 300 ezer dollárig emelkedhet az árfolyam.

Lényegtelen a beszállási pont, 2021-ben újabb számjeggyel bővül a bitcoin árfolyama

A bitcoin korunk legjelentősebb spekulatív eszköze, amely forradalmasíthatja pénzügyi rendszereinket, vagy akár nulláig zuhanhat értéke.
Ez idáig azonban csak az árfolyam végére kerültek újabb nullák.
Amikor újabb számjeggyel bővül az árfolyam, az általában egy új mérföldkő is a bitcoin számára. 10 és 100 dollár között leginkább hobbisták és korai hívők körében terjedt el a bitcoin, majd 100 és 1000 dollár között a technológia rajongói és a korai befektetők szálltak be.
1000 és 10.000 dollár között a hagyományos és Z generációs vállalkozók és befektetők léptek piacra majd 10.000 dolláron megkezdődött az intézményi befektetők beszállása, és pár hónap alatt 30.000 dollárig vitték az árfolyamot.
Ezen a ponton új parabolikus növekedés indult el, és ez már csak akkor ér véget, ha kidurran a következő lufi.
Willy Woo elemző szerint a befektetőknek nem érdemes várakozniuk, mivel a beszállás ne pár ezer dolláron múljon, ha az árfolyam idővel 100, 200 vagy akár 300 ezer dollárig fog emelkedni.

Tehát Woo szerint azok, akik arra várnak, hogy majd lejjebb beszállnak, akár teljesen ki is maradhatnak.
10.000 dollárról nagyon gyorsan eljutottunk 30.000 dollárig, és a milliárdos befektetők és intézmények nem aggódhatnak pár ezer dollár miatt – ezért lehet, hogy nem megyünk lejjebb.
Woo bikamodellje szerint jelenleg akkora a befektetői aktivitás, mint amikor 5000 dollárról 9000 dollárig emelkedett az árfolyam. Ha ez igaz, akkor újabb hatalmas növekedés várhat az árfolyamra az elkövetkező pár hónap során.
Érdekes, hogy Woo egyik eszköze, melyet nemrég fejlesztett ki, szerinte már nem pontos, mivel egy hamarosan bekövetkező csúcsot jelez.

Olvastad már? Miért 21 millió a bitcoin teljes készlete?

Forrás: bitcoinist.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

A CYBRO előértékesítése: A Dogecoin, Shiba Inu és Dogwifhat befektetői mellett, lovagolja meg a hype-ot, és szerezz profitot!

Vendégbejegyzés A kriptopiacon zajlik a legújabb előértékesítési lehetőség, látszólag olyan nagy nevek nyomdokaiba lépve, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. Egy új játékos lép a...

Dogecoin long vagy short? Íme, hol állnak a kereskedők a DOGE 13%-os esése után

A piac elemzése során kiderült, hogy a kereskedők a Dogecoin (DOGE) legutóbbi küzdelmei ellenére is pozitívan álltak a Dogecoin hozamához. A DOGE korábban úgy tűnt,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!