NASA: Bitcoinnal kereskednének a Földdel a földönkívüliek

-


VICC ALERT – ne vegyétek komolyan 😉


A koronavírus okozta pandémia közepette sokak figyelmét elkerülhette az a Pentagon által megosztott három videó, amelyekkel kvázi elismerték, hogy UFO-k márpedig léteznek.
Azt talán még kevesebben tudják, hogy már a kapcsolatot is sikerült felvenni velük, az Egyesült Államok pedig elsőként jelezte: kereskedne a földönkívüliekkel.
Ez a folyamat azonban nem olyan egyszerű, mint első ránézésre tűnik. A földön talán senkinek nem kell bemutatni a világ tartalékvalutáját, az amerikai dollárt, a földönkívüliek számára azonban a pénz semmilyen értéket nem képvisel.
Már csak azért sem, mivel a nemrég kapcsolatot létesítő Taurima 2 faj jövőbelátó technológiája felhasználásával felfedte: az amerikai dollár példátlan mértékű elértéktelenedésnek néz elébe az idei évben.
A hír megjelenését követően a dollár azonnali zuhanásnak indult tegnap a bitcoinnal szemben.

Bár a bitcoin árfolyamát szintén megjósolták, ezzel kapcsolatos információkat üzleti okokból nem közöltek az emberi fajjal.
Mindenesetre az a tény, hogy ebben a valutában szeretnének elszámolni az USA-ban vásárolt káposztalevesért, talán többet mond minden szónál.
Magredzsa Hunkataj, a Taurima 2 faj földi kereskedésekért felelős főtitkára a Kriptoworld kérdéseire elárulta, azért választották a bitcoint, mivel ezt a fajta megoldást találták a legmegbízhatóbbnak és leginkább időtállónak.
Mint mondta:

„Bár fajunk már csaknem 40 földi éve lelkes fogyasztója az itt megismert káposztalevesnek, a káposztatermesztésnek a mi bolygónkon egyáltalán nem megfelelők a körülmények. Örülünk, hogy végre sikerült nyilvánosan is felvenni Önökkel (az emberiséggel – a ford.) a kapcsolatot, mert így végre a nagykereskedelem előtt is megnyílt az út. A NASA több fizetési megoldást is felajánlott a számunkra. Nos, nehezen hittük el, hogy az emberi faj – fejlettségéhez képest – milyen elmaradott fizetési technológiákat alkalmaz. Nekünk hosszú távú megoldás kell! A bitcoint már régóta tanulmányozzuk, és minden kutatásunk eredménye szerint ez lenne a legoptimálisabb az emberekkel való kereskedésre. Egyébként úgy tudom, Magyarország is jó kaposztatermő vidék… 🙂 ”

Ennél a pontnál a hazai káposztatermesztésre és a magyar űrkutatásra terelődött a szó, majd Hunkataj megjegyezte, ha az amerikaiak nem mennek bele a bitcoinba, lehet, hogy Magyarországon próbálnak majd szerencsét.


Mi ez? A Kriptoworld legújabb rovata, amelyet azért hoztunk létre, hogy a komoly pénzügyi hírek közé becsempésszünk egy-két felüdítő baromságot. A lényeg persze ott van ezekben a cikkekben is, csak tudni kell olvasni a sorok között. Ez a rovat első bejegyzése, a továbbiak ide kattintva lesznek elérhetők.
Ha legalább megmosolyogtatott a történet, oszd meg a Facebookon, hogy mindenkihez eljusson 😉


Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!