Egy csinos mém érme egy csipetnyi 90-es évekbeli játéknosztalgiával

-

Az új PlayDoge (PLAY) multichain Play-to-Earn (P2E) mém érme ICO-jának eddigi rövid két hete alatt már több mint 4 millió dollárt szedett össze, cikkünk írásakor, csütörtökön egészen pontosan 4,21 millió dolláron áll a gyűjtés számlálója.

A hír jókor jött, szinte rögtön azután, miután a csapat a PlayDoge kezdeti lekötési opciója mellé az Ethereum staking lehetőséget is bevezette a BNB Chain-en.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ám ez utóbbi blokklánc a továbbiakban is a projekt fő lánca marad, hiszen ez hajtja a PlayDoge még idén megjelenő 8 bites P2E játékát.

mém érme

A PlayDoge retro mobiljáték főszereplője a híressé vált Doge mém, amely a ma 10 legnagyobb piaci kapitalizációval bíró mém érme közül hatot is ihletett. Doge ezúttal egy 90-es évekbeli Tamagotchi játék megújításának központi figurája.

A jövőbeni felhasználóknak egy igazán szórakoztató virtuális játékélményben lehet részük, mely során elkezdhetik gyűjteni a projekt natív érméjét, a PLAY-t.

Azok részére, akik még a játék megjelenése előtt szeretnének profitálni a kedvezményes érméből, rendelkezésre áll a már most nagyon sikeres ICO esemény.

A csütörtöki napon befektetők 0.00507 dollárért vehetnek egy érmét, de az ár hamarosan emelkedik. Az előértékesítés alatt vásárlók tehát a mindenkori legalacsonyabb áron szerezhetik be a PLAY-t.

Amikor aztán elindul a várva várt játék, és a PLAY is debütál a nyílt piacon, a játékosok és a kripto rajongók által keltett hírverés valószínűleg 1 dollárig is elrepíti az érmét.

Beköszöntött a mém érme és a P2E nyár 

Idén nyáron kiemelkedő sikere van a mém érméknek.

Elég csak egy röpke pillantást vetnünk a ma legjobb eredményekkel rendelkező mém érmékre, és láthatjuk, hogy a szektor egy-egy jobb időszakban sok esetben felülmúlja a kriptopiac hősének, a BTC-nek a teljesítményét.

Cikkünk írásakor a BTC 4,69%-kal csökkent az elmúlt 7 nap során, míg az újoncnak számító Brett (BRETT) 6,91%-kal nőtt ugyanezen időszak alatt. 

Csak hozzávetésképp: áprilisban a CoinMarketCap 138 új mém érme listázását regisztrálta. Csütörtök délután a teljes mém alapú kriptopiac kapitalizációja 54,81 milliárd dollárt tesz ki.

Forrás: CoinMarketCap

A tartós nyereség fejében érdemes foglalkozni például a piacvezető kutyás mém érmével, a Dogecoin-nal (DOGE), mely az elmúlt 365 napban 133,61%-kal növekedett.

Csakhogy még egy példával éljünk, a Floki (FLOKI) érme tulajdonosai 881,10%-kal jobban jártak, mintha tavaly ilyenkor táraztak volna be a tokenből.

Érdemes azt is megjegyeznünk, hogy Play-to-Earn (P2E) mém érme, a PlayDoge is labdába rúghat idén nyáron.

A Precedence Research szerint a globális videojáték-piac 2033-ra elérheti a bámulatos 665 milliárd dollárt.

A piac legfrissebb újításainak számítanak a mobil P2E játékok. A Play-to-Earn játékkategória 2024 júniusára 13 milliárd dolláros piaci kapitalizációra nőtt, legalábbis a CoinGecko oldal adatai szerint így fest a képlet.

Nézd meg a PlayDoge előértékesítését

Csinos P2E mém érme egy csipetnyi 90-es évekbeli játéknosztalgiával

A PlayDoge nem csupán egy újabb mém érme a sorban. Ez egy Tamagotchi remake a Web3 világában, mely fizetőeszköze nem más, mint a PLAY.

A 90-es évekbeli Tamagotchi digitális kedvenceinek rajongói örömmel fogják kipróbálni a PlayDoge-t, hogy felidézzék a gyermekkoruk kedvenc játékát, és újra gondoskodhassanak egy kedves kis virtuális háziállatról.

Ebbe a játékba azonban került egy kis csavar: a mostani gazdik a virtuális Shiba Inu-ért való fáradozásaikért cserébe XP-ket kaphatnak, és mindezalatt mini-játékokban vehetnek részt, valamint izgalmas kalandokba csöppenhetnek.

A játéknak van egy ranglistája is, amelyen a legtöbb XP-t gyűjtő játékosok szerepelnek, ők egyébként extra PLAY érméket és exkluzív jutalmakat is kaphatnak.

Azok, akik annak idején nem annyira boldogultak a Tamagotchi-val, el kell mondanunk, hogy a PlayDoge játéka sokkal könnyebb elődjénél, és az ősi Tamagotchikhoz képest a háziállattal is sokkal könnyebb bánni.

További PLAY érmékhez juthatunk az érmék lekötésével, mely során passzív jutalomra tehetünk szert. Az előrtékesítéshez csatlakozók 210%-os APY-t élvezhetnek Ethereumon és 87%-osat a BNB Chain-en.

Mivel a staking szerződések az Ethereum és a BNB Chain esetében mások, az APY az egyes láncok és a feltett összegek függvényében változik.

A hőn szeretett Doge mém és a Tamagotchi témájának egyesítésével a PlayDoge egy szuper játékgazdaságot teremt a sebesen növekvő mém érme kripto alszektoron belül.

Nézd meg a PlayDoge előértékesítését

A PlayDoge projektje a mém érmék, a Play-To-Earn és a Gaming Remake szektorok között mozgolódik

Ugyan a PlayDoge a mém érmék közé tartozik, ettől sokkal, de sokkal több rejlik benne. Azzal ugyanis, hogy egy közkedvelt 8 bites 90-es évekbeli játékot elevenít fel, a játék-remake-ek világában is tiszteletét teszi.

A tavalyi év kimondottan a játék-remake-ek aranykorszakának volt nevezhető. Igaz, már 2018 és 2020 között is nagy mozgolódás volt tapasztalható, amikor is megduplázódtak a nagyobb remake-ek eladási számai.

A DappRadar beszámolója szerint a 2022-es kriptotél dacára a Web3 játék- és metaverzumiparban 2023-ban még mindig jókora mértékű, 2,9 milliárd dollárnyi befektetés történt.

Forrás: DappRadar

A fenti trendek azt jelzik, hogy a PlayDoge Tamagotchi remake-jének minden esélye megvan arra, hogy Play-to-Earn mechanizmusával, és mém jellegével nagy sikert arasson.

A YouTube influencerek a 99Bitcoins-tól ClayBro-ig és a CryptoNews-ig remek lehetőségeket látnak a PlayDoge-ban:

Szerezz előnyt a PlayDoge aranyos Tamagotchi remake-jével és a PLAY érmékkel

Amint arról korábban már volt szó, a PlayDoge alkalmazást per pillanat még fejlesztik, és nagy sikerű ICO-ja minden bizonnyal jókora szelet ad neki, hogy mielőbb megvalósulhasson. 

A PlayDoge a 9,4 milliárd érmekészletének 50%-át, vagyis hozzávetőlegesen 4,7 milliárd PLAY tokent szánnak előértékesítésre, míg 12%-át, azaz 1,128 milliárd érmét a stakingre tesznek félre.

A PLAY lánca a Binance Smart Chain, azaz röviden a BNB Chain. Már ez a tény is leegyszerűsíti a Binance potenciális tőzsdei bevezetését, amikor a P2E játék és a natív PLAY érme beindul.

A Binance-ról illik tudni, hogy a világ legnagyobb központosított tőzsdéje, mely 2024 márciusától 49%-os piaci részesedést tudhat a magáénak. Ebből kifolyólag ha ott bevezetnék az érmét, az a likviditás miatt hatalmas értéknövelő tényezővel bírna a PLAY kereskedési párok esetében.

Az is plusz pont, hogy a PlayDoge okosszerződését A-Z-ig auditálta a SolidProof, ami bizonyíték a leendő befektetőknek a biztonság meglétét illetően.

Az előértékesítéshez úgy tudsz kapcsolódni, ha csatlakoztatod hozzá a kriptotárcádat, és BNB, ETH vagy USDT használatával, esetleg bankkártya segítségével vásárolsz a PLAY érméből. 

Értesülj a projekt híreiről az X és Telegram segítségével.

Látogass el a PlayDoge honlapjára még ma, ahol előértékesítési áron vásárolhatsz.

Nézd meg a PlayDoge előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum ETF-ek az ETH árát az év végére 20.000 dollárra nyomhatják?

A kriptovilág izgalomtól pezseg az Ethereum ETF-ek számára a közelmúltban adott zöld utat követően. Ez mérföldkőnek számító döntés, és ugyanúgy átformálhatja a piacokat, mint ahogyan...

A Kraken a Tottenham Hotspur hivatalos kriptopartnere lesz

A Kraken megosztja a Tottenham Hotspur-rel azt a víziót, hogy miként lehet kihasználni az olyan élvonalbeli technológiákat, mint a blokklánc, az ügyfelek és a szurkolók...

A Solana 2500 dollárig, a CYBRO és a MATIC 25 dollárig? Minden, amit tudni kell az ETH ETF indulásáról és az altcoinok jövőjéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugodt, lélegzetvisszafojtva várja a potenciális bikafutást. Az altcoinok továbbra is csábító belépési pontokon tartózkodnak, ami egy közelgő emelkedésre utal. A legújabb suttogások a közösségben...

A legjobb indokok, amiért érdemes kipróbálni az online kaszinókat a következő szerencsejáték-kalandodhoz

Vendégbejegyzés A digitális forradalom életünk számos területét átalakította, és ez alól a szerencsejátékok világa sem kivétel. A globális iGaming piac 2030-ra várhatóan több mint 150 milliárd dollárt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!