A cég arra számít, hogy a 4800 db új S19J bányászgép segítségével képes lesz megduplázni jelenlegi hashelési sebességét.

A pennsylvaniai Integrated Ventures (IV) szoftvercég 4800 Bitcoin-bányászgép megvásárlását jelentette be a kínai Bitmain gyártótól.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

A vásárlás összértéke körülbelül 34 millió dollárra tehető. A S19J Antminer modelljéből havonta 400 darabot fognak szállítani az IV-nek egy éven keresztül.

Az Integrated Ventures egy bányászati ​​ szolgáltatóval – a Wattum Managementtel – együttműködve hajtja végre az üzletet, amely során a Wattum várhatóan segíti az INTV bányaműveleteinek irányítását.

A bányászati ​​berendezések egyenként 100 terahash teljesítményűek, ami közel félmillió TH/s sebességnek felel majd meg mire az összes bányászgép üzembe helyezése lezárul, várhatóan 2022-ben.

A Bitcoin jelenlegi, 170 millió TH/s hashelési sebességéhez mérten ez elég jelentős érték, még ha viszonylag szerény hányadát is teszi ki a cég teljesítménye a BTC teljes hashelési sebességének.

Érdemes megjegyezni, hogy a Bitcoin hashelési sebessége csak az elmúlt évben megduplázódott, tehát az IV felszerelése valószínűleg sokkal kevesebbet érhet jövőre.

Talán ezt szem előtt tartva az INTV az üzlet részeként 12 hónapig biztosította a hátrányos árvédelmet, valamint gondoskodott arról, hogy a jelenlegi S19J bányászati ​​egységeket újabb modellekre cserélje, amikor azok a következő évben elkészülnek.

Nem túl valószínű, hogy a kriptopiac hosszú ideig stagnál még, azonban az INTV 19 és 21 millió dollár közötti várható bevétellel számol a következő 12 hónapban, a jelenlegi 60.000 dolláros BTC-ár alapján.

Több mint 7% fix éves kamat kriptomegtakarításaid után az Inlockon

Az Integrated Ventures vezérigazgatója, Steve Rubakh szerint az ügylet gyakorlatilag megduplázta a cég jelenlegi Bitcoin-hash sebességét, hozzátéve, hogy örömmel biztosítja a bányászati ​​felszerelések beszerzését akkor, amikor kevés a szükséges hardver.

„Társaságunk nagy örömmel biztosítja ezt a nagyszabású adásvételi szerződést, különösen a bányászati ​​eszközök szűkös kínálatának időszakában. A továbbiakban az INTV elkötelezett amellett, hogy felhalmozott tőkét a bányászati ​​felszerelések vásárlására fordítsa” – mondta Rubakh.

Olvastad már? McGlone szerint a bitcoin egy „ketrecbe zárt bika” – messze még a csúcs

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: rishi jonas

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!