Égbe szökött a tranzakciószám, mitől menetel így a Bitcoin?

-

Rafael Schultze-Kraft, a Glassnode blokklánc-adatelemző cég CTO-ja által nemrégiben közzétett tweetek szerint a Bitcoin tranzakciók közelmúltbeli megugrása az új BRC20 tokenszabványának jelentős növekedésének tulajdonítható.

Az adatok azt mutatják, hogy ezek felülmúlták a Bitcoin hálózat minden más típusú tranzakcióját, sőt, pillanatnyilag meghaladták az összes többi tranzakció összesített számát is.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ezeket elsősorban szerződések telepítésére és tokenek átadására használják, ami a láncon belüli tranzakciók jelentős növekedéséhez vezetett.

Ennek következtében a Bitcoin díjak piaca is érintett, a bányászoknak fizetett tranzakciós díjak tegnap elérték a 3,5 millió dollárt, ami az elmúlt két év legmagasabb értékét jelenti.

Schultze-Kraft megjegyezte, hogy az elmúlt napokban a bányászoknak kifizetett összes Bitcoin jutalék akár egyharmada is a BRC20 tranzakcióknak tulajdonítható.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A láncon belüli tranzakciók számának növekedése arra utal, hogy a felhasználók új felhasználási lehetőségeket találnak a hálózat számára.

És a Bitcoin díjak piacának növekedése arra ösztönözheti a bányászokat, hogy támogassák ezeket a további tranzakciókat.

zeta

Olvastad már? Erősödik az arany és a BTC

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 60 ezer dollárral kapcsolatos aggodalmak miatt a kriptopiac érzi a borzongást

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli felfutása nagy reményt keltett a kriptoterületen az elmúlt hónapokban. A BTC közelmúltbeli árfolyammozgásai azonban teljes mértékben megváltoztatták az árfolyamot. Mozgatók, megrendítők és...

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!