Égbe szökött a tranzakciószám, mitől menetel így a Bitcoin?

-

Rafael Schultze-Kraft, a Glassnode blokklánc-adatelemző cég CTO-ja által nemrégiben közzétett tweetek szerint a Bitcoin tranzakciók közelmúltbeli megugrása az új BRC20 tokenszabványának jelentős növekedésének tulajdonítható.

Az adatok azt mutatják, hogy ezek felülmúlták a Bitcoin hálózat minden más típusú tranzakcióját, sőt, pillanatnyilag meghaladták az összes többi tranzakció összesített számát is.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ezeket elsősorban szerződések telepítésére és tokenek átadására használják, ami a láncon belüli tranzakciók jelentős növekedéséhez vezetett.

Ennek következtében a Bitcoin díjak piaca is érintett, a bányászoknak fizetett tranzakciós díjak tegnap elérték a 3,5 millió dollárt, ami az elmúlt két év legmagasabb értékét jelenti.

Schultze-Kraft megjegyezte, hogy az elmúlt napokban a bányászoknak kifizetett összes Bitcoin jutalék akár egyharmada is a BRC20 tranzakcióknak tulajdonítható.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A láncon belüli tranzakciók számának növekedése arra utal, hogy a felhasználók új felhasználási lehetőségeket találnak a hálózat számára.

És a Bitcoin díjak piacának növekedése arra ösztönözheti a bányászokat, hogy támogassák ezeket a további tranzakciókat.

zeta

Olvastad már? Erősödik az arany és a BTC

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!