Solana technikai elemzés 05.05.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana

A Solana mai árelemzése bikás tendenciát sugall, mivel az eszköz értéke nőtt, miután a bikák kitartó erőfeszítései miatt támogatást kapott.

A közelmúltbeli csökkenést követően egy medvés trend közepette a bikák sikeresen átvették az irányítást a tegnap megfigyelt korrekciót követően, ami az árfolyam 21,9 dollárra történő emelkedését eredményezte.

Ez a tendencia várhatóan folytatódik, és az elkövetkező órákban további áremelkedés várható.

A piaci feltételek a vevők javára mozdultak el, ami az eszköz értékének jelentős emelkedéséhez vezetett az elmúlt néhány órában. Jelenleg a coin 21,9 dolláron kereskedik.

Bár a nyereség viszonylag szerény a korábbi veszteségekhez képest, várhatóan az emelkedő trend folytatódik, ami további emelkedéshez vezet a közeljövőben.

A közelmúltbeli csökkenő tendencia ellenére az SMA 20 görbe közel áll ahhoz, hogy átlépje az SMA 50 görbét.

A mozgóátlag (MA) stabilan 22,42 dolláron áll, ami éppen a jelenlegi árszint felett van.

A felső Bollinger sáv értéke a volatilitás csökkenése miatt 34,8 dollárra módosult, ami erős ellenállást jelez.

Hasonlóképpen, az alsó Bollinger sáv értéke 20,2 dollárra lett beállítva, ami egy erős támaszszintként szolgál.

Emellett a Relatív Erősség Index (RSI) értéke 47-re emelkedett, ami a piaci vételi aktivitás növekedésére utal, amint azt a mutató emelkedő trendje is mutatja.

Az árfolyam az elmúlt négy órában jelentős emelkedést tapasztalt, ami erős vételi aktivitásra utal.

Az órás grafikon is pozitív jeleket mutat, ami arra utal, hogy az árfolyam tovább emelkedhet.

A továbbra is ébernek kell maradnunk az esetlegesen hirtelen fellépő eladási nyomással szemben, bár ezt a lehetőséget jelenleg nem támasztják alá a meglévő piaci trendek.

solana

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!