A francia szenátus jóváhagyja az új kriptobarát törvényjavaslatot

-

A francia szenátus gazdasági ügyekkel foglalkozó bizottsága jóváhagyta a folyamatban lévő törvénymódosítást, amely lehetővé teszi a kriptopénzekkel foglalkozó vállalatok számára, hogy a közösségi média influencereket alkalmazzanak reklám és promóciós célokra.

Ez jelentős fejlemény a francia kriptopénzipar számára, mivel új lehetőségeket nyit meg a promóció és a hirdetés terén.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A francia szenátus új módosítást terjesztett elő a kriptorendelethez

Az eredeti jogszabály a kriptopénzipar vonatkozó influencerreklámozás tilalmát írta elő a franciaországi kriptopénziparátus számára.

A törvényjavaslat megfogalmazása az influencer reklámot folytató cégeket csak a Pénzügyi Piaci Hatóság (AMF) által engedélyezett cégekre korlátozta, aminek jelenleg egyetlen kriptopénzcég sem felel meg.

A bizottság által jóváhagyott módosítás azonban megváltoztatta a törvényjavaslat nyelvezetét, hogy az AMF-nél regisztrált cégek is alkalmazhassanak influencereket termékeikhez.

A módosítás megszünteti az engedélyezési követelményt, és így lehetővé teszi, hogy az AMF-nél egyszerűen csak regisztrált kriptopénzcégek influencereket fizessenek a közösségi médiában történő promócióért.

Ez pozitív fejlemény a Franciaországban működő kriptovaluta vállalatok számára, mivel mostantól további engedélyek nélkül alkalmazhatnak közösségi média influencereket termékeik népszerűsítésére.

A változás mind a kriptovaluta vállalatok, mind a közösségi média influencerek számára előnyös, akik mostantól együttműködhetnek a promóciós kampányokban.

A módosítás kiemeli a francia influencerek és a kriptoközösség számára kedvező lépéseket

A francia szenátus jogszabályi változását pozitív lépésként üdvözölték a francia influencer- és kriptopénzpiacok számára.

A lépés új lehetőségeket teremt a közösségi média influencerek számára

A törvénymódosítást még hivatalosan is ratifikálni kell, és a teljes szenátus plenáris ülésén kell átmennie, mielőtt a nemzetgyűlés jóváhagyása előtt áll.

Ennek ellenére a módosítást a francia kriptopénzipar számára jelentős fejleményként és a közösségi média influencerek számára pozitív lépésként üdvözölték.

zeta

Olvastad már? LeBron James RTFKT x Nike sneakerben

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!