A francia szenátus jóváhagyja az új kriptobarát törvényjavaslatot

-

A francia szenátus gazdasági ügyekkel foglalkozó bizottsága jóváhagyta a folyamatban lévő törvénymódosítást, amely lehetővé teszi a kriptopénzekkel foglalkozó vállalatok számára, hogy a közösségi média influencereket alkalmazzanak reklám és promóciós célokra.

Ez jelentős fejlemény a francia kriptopénzipar számára, mivel új lehetőségeket nyit meg a promóció és a hirdetés terén.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A francia szenátus új módosítást terjesztett elő a kriptorendelethez

Az eredeti jogszabály a kriptopénzipar vonatkozó influencerreklámozás tilalmát írta elő a franciaországi kriptopénziparátus számára.

A törvényjavaslat megfogalmazása az influencer reklámot folytató cégeket csak a Pénzügyi Piaci Hatóság (AMF) által engedélyezett cégekre korlátozta, aminek jelenleg egyetlen kriptopénzcég sem felel meg.

A bizottság által jóváhagyott módosítás azonban megváltoztatta a törvényjavaslat nyelvezetét, hogy az AMF-nél regisztrált cégek is alkalmazhassanak influencereket termékeikhez.

A módosítás megszünteti az engedélyezési követelményt, és így lehetővé teszi, hogy az AMF-nél egyszerűen csak regisztrált kriptopénzcégek influencereket fizessenek a közösségi médiában történő promócióért.

Ez pozitív fejlemény a Franciaországban működő kriptovaluta vállalatok számára, mivel mostantól további engedélyek nélkül alkalmazhatnak közösségi média influencereket termékeik népszerűsítésére.

A változás mind a kriptovaluta vállalatok, mind a közösségi média influencerek számára előnyös, akik mostantól együttműködhetnek a promóciós kampányokban.

A módosítás kiemeli a francia influencerek és a kriptoközösség számára kedvező lépéseket

A francia szenátus jogszabályi változását pozitív lépésként üdvözölték a francia influencer- és kriptopénzpiacok számára.

A lépés új lehetőségeket teremt a közösségi média influencerek számára

A törvénymódosítást még hivatalosan is ratifikálni kell, és a teljes szenátus plenáris ülésén kell átmennie, mielőtt a nemzetgyűlés jóváhagyása előtt áll.

Ennek ellenére a módosítást a francia kriptopénzipar számára jelentős fejleményként és a közösségi média influencerek számára pozitív lépésként üdvözölték.

zeta

Olvastad már? LeBron James RTFKT x Nike sneakerben

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!