Ebben a ciklusban könnyen elérhető a 100 ezer dolláros árfolyam

-

A Nugget News ügyvezetője, Alex Saunders úgy véli, a húszezres rekordot akár heteken belül megdöntheti a BTC, az ETH viszont lehet, hogy csak jövőre haladja meg a rekordját.

A többi árfolyamjóslata viszont inkább konzervatívabbnak mondható, a 100000 dollárt öt éven belül, az 1 millió dollárt pedig 2035-re tippeli.

A piaci elemző Michael van de Poppe beszélgetett Saunderssel, és arra jutottak, a mostani körülmények ideálisak az új rekordok megalapozásához.

1 millió árfolyam 2035-re?

„Két forgatókönyv is lehetséges, vagy gyors mozgásokkal elérjük az eddigi rekordot, akár pár héten belül, vagy még jó ideig ezekben a zónákban maradunk, és jövőre kezdődik az emelkedés.”

Saunders szerint a 18400 dolláros mostani csúcs egy széles ellenállási zóna tetején van, amely 17700-nál kezdődik már. Ráadásul az emelkedések nagyon gyorsak, heti szinten sem ritka a 15%-os ugrás.
Emiatt viszont nem lehetetlen a hat vagy a hét számjegyű árfolyam sem. Ehhez viszont az adopciónak és a friss befektetői pénzeknek olyan kombinációja kell, amely jelen pillanatban nincs meg.

„Őszintén hiszem, hogy öt éven belül elérheti a százezret az árfolyam, és akkor fel fog merülni a kérdés a kormányok részéről, hogy próbáljuk meg leállítani? Vagy inkább szabályozzuk, és kezdjük el használni mi is? Ha pedig elkezdik használni, és elkezdi felszívni a pénzt a rendszer, akár tartalékvaluta is lehet. Simán elérheti az egymilliót is az ár, nem tudom, talán 15 éven belül.”

Ezek a becslések a népszerűbb jóslatokkal összehasonlítva ténylegesen visszafogottnak tekinthetők. Az S2F modell például, amely a kibocsátási ütemen alapul, már a jövő évre 100 ezer dolláros árszintet jelez előre.
Saunders véleménye a magas árfolyammal összefüggő szabályozói aktivitásról egybecseng a veterán befektető, Ray Dalio nézeteivel is, aki szintén a héten tett nagy kijelentéseket a bitcoinnal kapcsolatban.

Az ethereum is emelkedni fog?

A második legnagyobb kriptopénz esetében a prognózisok még jobbak. Saunders szerint akár már egy éven belül új csúcsot érhet el az ETH árfolyama. A mostani szintet figyelembe véve ehhez nagyjából 200%-os emelkedés lenne szükséges.
Az ether egyelőre nem tudta lemásolni a bitcoin idei teljesítményét, annak ellenére, hogy az ETH2.0 komoly várakozásokat generál. A hozzá kapcsolódó ütemterv alapján a hálózat teljes mértékben át fog alakulni.
Van de Poppe is egyetért abban, hogy az ETH jövője fényes, és a következő bullrun során komoly ellenállásra csak az előző csúcs értékén számíthatunk.
A Twitteren azt írta a követőinek, hogy „az ETH következő csúcsa valószínűleg valahol 10 és 20 ezer dollár között lesz”.

Olvastad már? Delegálj magyarul – ismerd meg a hazai AdaStarNode Cardano-poolt

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

A magyar fejlesztésű THE CORE web3-as stratégiai játék, a felfedezői már a Mars felé tartanak

2023 február 29-én indult el a THE CORE, amely egy Civilization-típusú stratégiai játékot vízionál egy Ready Player One által inspirált virtuális világban, ahol a játékosok...

Az USA betiltaná az algoritmussal működő stablecoinokat

Két amerikai szenátor, Cynthia Lummis és Kirsten Gillibrand közös törvényjavaslattal álltak elő a stablecoinok szabályozására. Ez a lépés rávilágít, hogy a jogalkotók egyre nagyobb figyelmet...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!