Ray Dalio elismerte, hogy lehet csak tévedett a bitcoinnal kapcsolatban

-

Egy keddi Twitter-bejegyzéssorozatban Dalio elárulta, szerinte a bitcoin nem lehet hatékony csereeszköz vagy értéktároló, volatilitásából kifolyólag.
Szintén kijelentette, hogy a kormányoknak törvénytelenné kellene tenniük a kriptoeszközöket, ha azok fenyegetést jelentenek majd a fiat valuták számára.

Ennek ellenére azt is elismerte, hogy lehet csak vele van a baj, és másokat is arra kért, álljanak elő magyarázataikkal.

„Nem tudom elképzelni, hogy a jegybankok, nagy intézményi befektetők, üzletek vagy multinacionális vállalatok [bitcoint] használjanak”

– mondta Dalio, majd hozzátette: „Ha tévedek ezen dolgokkal kapcsolatban, legyetek szívesek, javítsatok ki.”
Dalio megjegyzései azt követően érkeztek, hogy a BTC árfolyama három éve nem látott szinteket ért el, a héten ugyanis a 18.000 dollárt is meghaladta egy coin értéke. A bullish hírek odáig vezettek, hogy több nevesebb személy is megosztotta véleményét a dologról.

„Fogalmazzunk így… A bitcoin a pénz, minden más csak hitel”

– mondta Mati Greenspan.
Meltem Demirors, a CoinShares stratégiai vezetője kissé mélyebb válaszokat adott azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetne a bitcoin hatékonyan felhasználni fizetések esetén, hozzátette azonban, hogy a kriptopénz „alapjait tekintve egy megtakarítási technológia volt”.

Zac Prince BlockFi-vezérigazgató szintén megmondta a magáét, Dalio minden egyes pontjára reagált. Idézte, az intézményei befektetők nemrég történt bitconvásárlásait, beleértve a Fidelity Digital Assets, a Square, Paul Tudor Jones, Bill Miller és Stanely Druckenmillert is.
Múlt hét csütörtökön Dalio kijelentette, szerinte a kormányok valószínűleg fokozni fogják a kriptopénzek szabályozásával kapcsolatos törekvéseiket, ha materiális növekedésre szeretnének szert tenni.
(Forrás: Cointelegraph)
Kiemelt kép: World Economic Forum

Olvastad már? A Binance pert indít a Forbes és két újságíró ellen

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!