Changpeng Zhao szerint a hamis forgalom is a kriptoipar előrehaladását segíti

-

Changpeng Zhao (CZ), a Binance vezérigazgatója a Cointelegraphnak adott interjút március 27-én melyben elmondta, hogy a tőzsdék hamis piaci forgalmáról megjelent adatok is a kriptoipart segítik.

Olvastad már? Óriási megtérülést hoz a Binance Launchpad

Cz a Bitwise Asset Managment (amiről korábban írtunk már),és a The Tire jelentéseire reagált, melyek szerint jelentős mennyiségű hamis kereskedés folyik az iparban.

Forrás:  Cointelegraph
Cz szerint nem a CoinMarketCap okolható ezért, ami az egyik legnépszerűbb árfolyamkövetési oldal.

Mindenki a CoinMarketCapet okolja, de nem ők a hibásak. A CoinMarketCap a tőzsdék saját adatait jeleníti meg az oldalán.”

Azt mondta, hogy nem fog vitába szállni a Twitteren a CoinMarketCappel, ugyanis ez gyerekes lenne.
A Máltai székhelyű kriptotőzsde inkább együttműködik a CoinMarketCappel, hogy megoldja a problémát.
Cz szerint a CoinMarketCapnek büntetnie kéne azokat az oldalakat, amik valótlan adatokat közölnek, például azzal, hogy nem listázza a hamis adatokat közlő tőzsdék adatait.
Szerinte az egész iparnak inkább a jobb átláthatóságra kéne összpontosítania.
A Cointelegraph megkérdezte CZ-t a The Tire kutatásáról, mely 97 különböző kriptotőzsdét vizsgált. Jelentésük szerint a tőzsdék forgalmának akár 87%-a is valótlan lehet.
Joshua Frank, a The Tire társalapítója szerint nagyon egyszerű megkülönböztetni a valótlan tranzakciókat az igaziaktól.
Joshua szerint a felhasználók általában nem kezdeményeznek 1 bitcoinnál nagyobb értékű tranzakciókat, azonban számos oldalon akár 20.000 dollár értékű tranzakciók is lezajlanak.

Nemrég a Bitwise Asset Management is kiadott egy hasonló jelentést, mely a bitcoinkereskedésre összpontosított.
A jelentést az Amerikai Értékpapír és Tőzsdehivatalnak készítették, a jelentés szerint a szabályozatlan tőzsdék forgalmának akár 95%-a is hamis lehet.
A Bitwise a CoinMarketCapet is meggyanúsította, szerintük a hamis adatok megjelenítésével az oldal jobb színben tünteti fel a bitcoinipar állapotát, mint a valóság.
A Bitwise szerint a 81 kielemzett tőzsde közül Binance azon kevés kriptotőzsde között található, melynek valós forgalma van.
A napi forgalom alapján a Binance jelenleg a legnagyobb kriptotőzsde a CoinMarketCap adatai alapján, jelenleg több mint 1,1 milliárd dolláros forgalommal rendelkezik naponta.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!