Changpeng Zhao lett Ázsia leggazdagabb embere a Bloomberg szerint

-

Changpeng Zhao nettó vagyonával megelőzte Ázsia leggazdagabb milliárdosát, Mukesh Ambanit. Annak ellenére is, hogy a Bloomberg nem vette figyelembe a CZ kriptovagyonát, például a BTC- és BNB-tulajdonait.
Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója a leggazdagabb kriptomilliárdosok listájának prominens helyére került 96 milliárd dolláros becsült nettó vagyonával.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bloomberg szerint CZ a világ leggazdagabb emberei között a 11. helyen áll, miközben a Binance megtartotta pozícióját a legnagyobb kriptotőzsdeként a kereskedési volumen tekintetében.
CZ, a 44 éves kriptovállalkozó megelőzte Ázsia leggazdagabb milliárdosát, Mukesh Ambanit, annak ellenére, hogy a Bloomberg nem vette figyelembe a személyes kriptovagyonát, mint például a bitcoinjait és a Binance Coin (BNB) tokenjeit.


A Bloomberg becslése szerint CZ közvetlenül az Oracle társalapítója, Larry Ellison mögött áll, akinek nettó vagyona jelenleg nagyjából 11 milliárd dollárral több.
Bár ez volt az első alkalom, hogy a Bloomberg megbecsülte CZ vagyonát, a Binance növekedési pályája azt jelzi, hogy a kriptotőzsde még az olyan technológiai góliátokat is meghaladja, mint a Metát irányító Mark Zuckerberg vagy a Google társalapítói, Larry Page és Sergey Brin.

Jelenleg Zuckerberg, Page és Brin az 5., 6. és 7. helyen állnak, a milliárdosok listáját pedig a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk vezeti 263 milliárd dolláros becsült vagyonával.
A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai megerősítik, hogy a BNB árfolyama csak az elmúlt egy évben több mint 1300%-kal drágult. Ha ezt is beleszámítanánk, talán CZ lene az első kriptovállalkozó, aki bekerül a top 10 milliárdos listájára.

A BNB token árfolyamának teljesítménye 2021-ben. Forrás: TradingView.

Mindenhol ott vannak

A Binance globális sikere CZ azon folyamatos erőfeszítéseinek tulajdonítható, hogy világszerte minden joghatóságban működési engedélyekért folyamodik.
A szabályozási akadályok ellenére a Binance folyamatosan köti a partnerségeket és folytatja felvásárlásait. Ezzel biztosítja, hogy továbbra is vezető szerepet töltsön be a kriptokereskedelmi térben.

Legutóbb a kriptotőzsde véglegesítette a Swipe, egy jelentős kripto Visa kártya szolgáltató felvásárlását, amely világszerte több mint 70 millió helyen működik.
Emellett a Binance egy 1 milliárd dolláros kezdeményezést is elindított a Binance Smart Chain ökoszisztéma fejlesztésének felgyorsítására. A projekt célja ezenfelül, hogy előmozdítsák a mainstream elfogadást a fintech szektorban.

Olvastad már? Klasszikus kiruccanást tett a bitcoin a 40,7 ezer dollárraForrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Bitcoin CrypTO

Legfrissebb bejegyzéseink

Avalanche technikai elemzés 06.02.

Prémium Avalanche Az AVAX árfolyam nagyrészt a 14 dolláros támasz körül ragadt, mivel a május 8-i 16,48 dolláros árfolyamról, az elmúlt egy hónap legmagasabb árfolyamáról való...

A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

William Ruto úgy gondolja, a kontinens országainak saját pénzrendszert kellene kialakítani, és nem az amerikai dollárt használni az egymás közötti üzleteléshez. Ruto szerint egy ilyen...

Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

A német óriásvállalat szeretne belépni a web3 területére, és ehhez első lépésként a Polygon hálózatán indítanak el egy saját validátor csomópontot. A telekommunikációs cég egyike...

Elindult az ország első megújuló energiából táplálkozó kripto bányász farmja

A Green Watt Project a Felpéci biogáz üzemet elindította és már megújuló bio forrásból származó energiából bányásszák a Bitcoin. Az országban úttörőnek számító fenntartható zöld energiából...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!