Chainlink (LINK) technikai elemzés 06.15.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Chainlink

A Chainlink 2023. június 15-re vonatkozó árelemzése medvés. A LINK/USD az elmúlt 24 órában 5,49 dollárról 5,25 dollárra korrigált az elmúlt 24 órában, amit a kriptopénz piacán tapasztalható csökkenő tendencia hajtott.

A medvéknek egy ideig sikerült megállniuk a helyüket az 5,50 dolláros ellenállás alatt, de végül megadták a helyüket, mivel az eladási nyomás erősödött.

Ha a Chainlinknek sikerül 5,17 dollár felett maradnia, akkor a jelenlegi szinteken konszolidálódhat, vagy esetleg feljebb, 5,50 dollár felé tolódhat.

Ezzel szemben az 5,17 dolláros támasz alatti áttörés további korrekcióhoz vezethet, és esetleg a LINK/USD-t visszavezetheti a 4,90 dolláros támaszszint felé.

Jelenleg a Chainlink a CoinMarketCap adatai szerint az 5,25 dolláros szinten áll, és a tegnapi záráshoz képest -2,23%-kal alacsonyabban kereskedik.

A LINK/USD napi grafikonja azt mutatja, hogy erős lefelé irányuló nyomás van a piacon.

Az 5,50 dolláros szint ellenállásként működött, és képes volt visszatartani a vevőket attól, hogy feljebb nyomják az árfolyamot.

A következő ellenállási szint a 6,00 dollárnál található, amelyet át kellene törni ahhoz, hogy a Chainlink fellendüljön és elkezdjen feljebb törni.

A technikai indikátorok ebben az időkeretben medvések. A Bollinger-sávok jelentősen kiszélesedtek, ami a piac fokozott volatilitását jelzi.

A felső sáv a 7,09 dolláros szinten van, ami a következő nagyobb ellenállás az 5,50 dolláros szint után, míg az alsó sáv a 4,90 dolláros szinten van, ami a következő nagyobb támasz a jelenlegi 5,17 dolláros szint után.

A Relatív Erősség Index (RSI) mutató nem mutatja a bikás fordulat jeleit, és jelenleg 28,84-es értéken, a túladott tartományban van.

Továbbá a mozgóátlag konvergencia-divergencia (MACD) mutató medvés, és azt mutatja, hogy az eladási nyomás még egy ideig fennmarad a piacon.

chainlink

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!