Litecoin (LTC) technikai elemzés 06.15.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Litecoin

A Bitcoin ismét gyors zuhanásba kezdett az árfolyamgrafikonokon, és az altcoin-piac medvéit arra ösztönözte, hogy lejjebb hajtsák az árakat.

A Litecoin 2023 elején jól teljesített, de az első negyedévben kifulladt a fellendülése.

A cikk írásakor a grafikon határozottan medvés irányt mutatott a piaci tőkeérték alapján 12. legnagyobb kriptó esetében.

Rávilágított egy shortolási lehetőségre is a küszöbön – de a kockázatkerülő kereskedők talán érdemes elkerülni. Kevesebb mint két hónap van hátra a feleződésig, vajon az LTC máris elérte a 2023-as év legnagyobb értékét?

Míg a piaci struktúra bikás volt a napi időkeretben, az emelkedő trend április közepén elhalt.

A cikk írásakor a 75,27 dollár alá zuhanás kiemelte, hogy a struktúra az 1 napos időkereten medvés volt.

A 4 órás struktúra június 5-én medvéssé változott, amikor az LTC a nagyobb, 87,5 dolláros mélypont alá süllyedt.

Ezt követően az LTC lefelé mozdult, majd 91,3 dollárig ugrott fel, mielőtt az árfolyamgrafikonon újabb lefelé tartó túrára indult volna.

A Fibonacci retracement szintek (sárga) kiemelték, hogy ez a visszaesés az 50%-os retracement szint újratesztelését követte.

Hasonlóképpen, a legutóbbi lefelé irányuló mozgásnak az 50%-os retracement szintje 75,2 dollárnál van.

Ez a szint nagyon közel volt a 75,27 dolláros szinthez, ami magasabb időkereteken lényeges.

Ennélfogva egy erre a területre való visszapattanás felhasználható a Litecoin shortolására.

A medvés célpontok közé tartozik a márciusi mélypont 65 dollárnál és a 2022. decemberi mélypont 61,04 dollárnál.

Az RSI az elmúlt tíz napban a semleges 50 alatt volt, ami rávilágít a folyamatban lévő erős csökkenő tendenciára.

Az irányváltoztatási index egyetértett az RSI megállapításával, a -DI (piros) és az ADX (sárga) egyaránt a 20-as érték felett van.

litecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!