Celestia (TIA) technikai elemzés 02.11.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Celestia (TIA)

A Celestia (TIA) árfolyama 2023. október 31-i indulása óta csak felfelé ívelő tendenciát mutat.

A TIA nagyjából 100 nap alatt 908%-kal emelkedett, és pénteken 20,91 dolláron minden idők legmagasabb árfolyamát érte el.

Ám ennél az altcoinnál még több van a sarkon, ha néhány feltétel teljesül.

A Celestia ára több mint két hete a 13,88 és 20,33 dollár közötti tartományon belül mozog.

A tartomány középpontjának közelmúltbeli megfordulása 17,11 dollárnál egy 22%-os ralit indított el, amely elsöpörte a tartomány csúcsát, és február 9-én 20,91 dolláron állította be az eddigi legmagasabb értéket.

Az azt követő tizenkét órás gyertyák azonban a tartomány mélypontja alatt zártak, ami némi kétséget ébresztett a tulajdonosokban.

A TIA számára a jövőben kétféle kilátás közül az egyik lehet: a tartományi csúcs megfordulása egy támogatási szintre, és egy kiterjesztett rally új történelmi csúcsra, a 161,8%-os Fibonacci Extension szintre, 24,31 dollárra, vagy elutasítás, amelyet a tartomány középpontjának 17,11 dollárnál történő újbóli meglátogatása követ.

Figyelembe véve, hogy a Relative Strength Index (RSI) és az Awesome Oscillator (AO) mindkettő bikás fázisra utal, a Celestia árfolyam valószínűleg nem fog meredek korrekción átesni.

Azonban 18,23 dollárnál vételi lehetőséget biztosíthat, mielőtt megpróbálná a 20,33 dolláros árfolyamot megugrani.

A bikás piaci körülményektől függetlenül a Bitcoin ára bizonytalan helyzetben van. Egy gyors 5%-os korrekció hatására az altcoinok könnyen kétszámjegyű értékeket eshetnek.

Ilyen esetben, ha a Celestia árfolyam egy tizenkét órás gyertyás zárást produkál a tartomány középpontja alatt, 17,11 dollárnál, az érvényteleníti a TIA bikás kilátásait.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!