Cardano technikai elemzés 04.11.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano

A Cardano árfolyamelemzésből kitűnik, hogy az ADA piac bikásan alakult, mivel a kriptopiac az elmúlt 24 órában pozitív nyereséget könyvelhetett el.

A bikák visszatolták az ADA árfolyamát 0,40 dollár fölé, és 0,4116 dollárnál találtak ellenállást.

Azóta a coin több mint 2,56%-ot erősödött, jelenleg 0,4024 dolláron áll az ára.

Az ADA/USD jelenleg a 0,4116 dolláros szinten áll ellenállással szemben, amelynek áttörése további felfelé irányuló lendületet adhat az ADA árfolyamának.

A vevőknek biztosítaniuk kell, hogy az árfolyam 0,40 dollár felett maradjon, mivel ez egy erős támaszszint lehet az ADA árfolyam számára, különösen akkor, ha a medvék visszanyerik az irányítást a piac felett.

A Cardano árelemzésének napos grafikonja azt a jelzést mutatja, hogy a bikák irányítanak, mióta visszatolakodtak 0,40 dollár fölé, mivel az árfolyam jelenleg a 20 és 50 napos mozgóátlagok felett kereskedik.

A vételi nyomásnak szilárdnak kell maradnia, és biztosítania kell, hogy az ár 0,40 dollár felett maradjon, mivel az ADA szemmel tarthatja az ellenállás áttörését 0,4116 dollárnál.

A technikai mutatókat tekintve a MACD jelenleg bikás, ami azt mutatja, hogy a vevők további nyereségre törekszenek, mivel a mozgóátlag vonal a jelzővonal fölé emelkedett.

A hisztogramon a zöld sávok növekednek, ami azt mutatja, hogy a trend még mindig a bikáknak kedvez.

Az RSI jelenleg 61,75-nél áll, ami azt jelzi, hogy némi vételi nyomás van jelen, de a vásárlóknak óvatosnak kell lenniük, mivel az árfolyam tesztelheti a 0,3887 dollárnál lévő támaszszinteket, ha a medvék visszanyerik az irányítást a piac felett.

A mozgóátlag (MA) felfelé tendál, mivel a zöld gyertyák azt mutatják, hogy a bikák irányítanak.

Összességében az ADA bikás jeleket mutat, a bikáknak gondoskodniuk kell arról, hogy ne engedjék, hogy a medvék átvegyék az irányítást, mivel egy éles eladás az ADA árfolyamának visszalépéséhez vezethet.

cardano

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: András

Legfrissebb bejegyzéseink

A Winklevoss ikrek társtulajdonosok lettek egy fociklubban

A Winklevoss ikrek a Real Bedford FC csapatában szereztek részesedést, az ismert bitcoin-rajongó, Peter McCormack fociklubjában. A terveik szerint a klubot a legjobbak közé akarják...

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!