Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA)

A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen.

A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog, ahol új csúcsok és korrekciós mozgások is lehetségesek.

A legfrissebb adatok azt sugallják, hogy a jelenlegi 0,37 dolláros árszint az ADA fő támogatási pontjaként működik, ami rövid távú pályát is meghatározhat.

Az ADA jelenleg egy döntő fontosságú keresleti zónában van, amely a 0,37 és 0,38 dollár között helyezkedik el.

Ez a stratégiai zóna, valamint a 166.470 pénztárca jelentős, 4,88 milliárd ADA megszerzésére utaló adatai optimizmust tápláltak a kereskedők körében.

Az ADA minimális ellenállással néz szembe a potenciális új éves csúcsok felé vezető úton. A kulcsfontosságú keresleti zóna szilárd alapként működik, és támogatást nyújt az ADA számára, hogy a közelmúltbeli nyereségére építsen.

Azonban továbbra is óvatosnak kell maradni, és szorosan figyelemmel kell kísérni az ADA teljesítményét, mivel a 0,37 dolláros támaszszint alá való süllyedés rövid korrekciót indíthat el, amely potenciálisan elérheti a 0,34 dollárt.

A további elemzés azt mutatja, hogy az ADA heti grafikonján a TD szekvenciális indikátor eladási jelzést adott.

Ez a technikai indikátor a piaci dinamikában bekövetkező lehetséges elmozdulásra utal.

A 0,37 dolláros támaszszint elvesztése ennek megfelelően korrekciós mozgást eredményezhet 0,34 dollár vagy akár 0,33 dollár felé.

Az ADA-nak sikeresen 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy a következő cél felé emelkedjen.

Ennek a küszöbnek a túllépése megteremtheti a feltételeket ahhoz, hogy az eszköz tartósan 0,46 dollár felé tolódjon, ami kulcsfontosságú pontot jelentene a pályáján.

A Cardano jelenlegi konszolidációs mintázata feltűnő hasonlóságot mutat a 2018 és 2020 közötti időszakkal, kivéve a COVID-19 által kiváltott piaci összeomlást.

Ebben a forgatókönyvben van esély arra, hogy az ADA december első heteiben meghaladja a 0,45 dolláros ellenállási szintet.

Amennyiben az emelkedő lendület megmarad, az ADA december végére elérheti a 0,75 dolláros szintet.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!