Kiyosaki: most kell bitcoint venni, amíg nem késő!

-

Robert Kiyosaki ismételten az alternatív befektetési eszközöket szorgalmazza, beleértve az aranyat, az ezüstöt, és a Bitcoint, miközben óva int a hagyományos fiat pénzrendszertől.

Kiyosaki, a Gazdag papa könyvek szerzője már korábban is érvelt a kriptovaluták mellett, most a Twitteren üzent azoknak, akik még mindig a hagyományos pénzrendszerben bíznak.

„Az arany új történelmi csúcsra emelkedett. Ha dolgozó vagy és takarékoskodni akarsz, akkor a vesztes oldalon ragadtál. Menekülj ki a hamis pénzrendszerből, azonnal válts aranyra, ezüstre és bitcoira, mielőtt késő lenne!”

A sikeres üzletember és író a fiat pénzt gyakran „hamis pénznek” nevezi, és hangsúlyozza, hogy az USA dollár elvesztette valódi értékét 1971-ben, amikor leváltották az aranytól.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Kiyosaki szerint az arany és az ezüst az „Isten pénze”, míg a bitcoin a „nép pénze”.

Kiyosaki nem először mondja már el a közösségi médiában, hogy elítéli a Federal Reserve-t, a Biden-adminisztrációt és a Wall Street-et.

Most is arra figyelmeztet, hogy ezek az intézmények az USA dollár pusztulását okozzák.

Az író szerint azok, akik hagyományos megtakarításokban tartják a pénzüket, a legnagyobb vesztesek lesznek az infláció és a pénzromlás idején.

„A valódi infláció nem 7%, hanem 16%. Az államadósság több száz billió dollár. A Fed pedig tovább nyomtat, amivel tönkreteszi az amerikai gazdaságot.”

A gazdagoknak szóló üzenete szerint az igazi vagyon azokon az eszközökön alapul, amelyek valódi, adómentes pénzt hoznak létre.

„A gazdagok nem fizetésért dolgoznak, ők nem pénzt gyűjtenek. Ők olyan eszközöket halmoznak fel, amelyek adómentes hozamot tesznek a zsebükbe. Ezek az arany, az ezüst és a bitcoin, ezek olyan eszközök, amelyek életen át tartó pénzügyi biztonságot és szabadságot nyújthatnak.”

Kiyosaki hangsúlyozza, hogy azok, akik elkötelezik magukat az alternatív eszközök mellett, gazdagabbá válhatnak azokban az időkben, amikor a központi bankok billiókat nyomtatnak.

Az író szerint a hagyományos pénzügyi rendszer nagy veszélyben van, és az alternatív eszközökbe való befektetés a biztos út a gazdagság felé.


Olvastad már? Bitcoin: Miért lehet nyereséges hónap 2023 decembere?

Forrás: news.bitcoin.com

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!