Cardano (ADA) technikai elemzés 06.17.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano

A Cardano mögötti medvés kilátások összességében változatlanok maradtak, mivel az árfolyam egy kulcsfontosságú alsó időkeretszint alá esett, ami ismét az eladók javára tolta el a tendenciát.

A tulajdonosok veszteségben voltak, és a kiegyensúlyozott hangulat lefelé fordult.

A bikáknak sikerült egy gyenge pattanást végrehajtaniuk a közelmúltbeli éles veszteségek után, de nem volt meggyőző erejük.

Az elmúlt 48 óra fejleményei után a kereskedők újabb lefelé irányuló mozgásra számíthatnak az ADA esetében.

A 0,33 dollárról 0,22 dollárra történő esés egy héttel ezelőtt kezdődött. Kiemeltem a kulcsfontosságú támaszszintek a időkeretben.

A 0,297 és a 0,271 dolláros szintek gyorsan megbuktak, de a vevők épphogy meg tudtak kapaszkodni a 0,239 dolláros szinten. Mégis, a piac medvés szándéka már nyilvánvaló volt.

A 4 órás RSI az elmúlt tíz napban a semleges 50 alatt volt. A Fibonacci retracement szintek azt mutatták, hogy a 61,8%-os szintet ellenállásként tesztelték, de az eladók nem mozdultak.

Ráadásul a bikás struktúra kialakítására tett kísérletek meghiúsultak, amikor az ADA a 0,259 dolláros szint alá esett.

Ez egy magasabb mélypontot jelentett a bikák azon törekvésében, hogy az árakat feljebb hajtsák.

A Bollinger-sávok lefelé húzódtak, de az elmúlt napokban ismét emelkedni kezdtek, mivel a 0,3 dollár felé való elmozdulás kudarcot vallott.

A 0,239 és a 0,22 dolláros szint várhatóan támaszként szolgál, ha a Cardano további eladási nyomással szembesülne.

Nem zárható ki az előretörés egészen a 0,1939 dollárig , a 23,6%-os kiterjesztési szintig sem.

cardano

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!