A Bitcoin ár a 26.000 dolláros „gyorsítási” zónát célozza meg

-

Az Egyesült Államok makrogazdaság politikai frissítéséből fakadó folyamatos helyreállás további tartós előrehaladást jelezhet a Bitcoin árában a hétvége felé.

bitcoin

A Bitcoin erősíti a több hónapos mélypontokból való kilábalást

Az adatok a Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai alapján azt mutatják, hogy a BTC/USD meghaladta a 26.000 dollárt a Bitstampen.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin ára az egynapos helyreállításra épült a korai márciusi mélypontokból, miközben a szabályozási és a makrogazdasági nyomások továbbra is fennállnak.

Michaël van de Poppe, a Eight kereskedelmi cég alapítója és vezérigazgatója szerint a 26.000 dollár kulcsfontosságú szintet jelent a bikáknak, amit követniük kell.

A hosszú hétvége közeleg a hétfői banki ünnepnap miatt” – mondta a Twitter követőinek utalva az Amerikai Egyesült Államokban június 16-án tartott Martin Luther King Jr. ünnepnapra.

„A Bitcoin számára kulcsfontosságú terület a 26.000 dollár áttörése. Ha ez megtörténik, akkor gyorsulás következik. Még mindig long pozícióban vagyok, és ha elérnénk a 24.400 dollárt, akkor is long pozíciót fogok nyitni.”

Ezt a 24.400 dolláros lefelé mutató érdeklődési területet már más népszerű kereskedők is figyelik.

Köztük van Daan Crypto Trades, aki a kisebb időintervallumokon jelentkező szűkülő kúpszerkezet részeként 26.000 dollárhoz közelebbi visszatérést jósolt.

A piac csatlakozik a Binance vezérigazgatójához, aki elutasítja a francia „FUD-ot”.

A Binance számára újabb tesztelési napot jelentett június 16.-a, amikor Franciaország nyomozást indított azután, hogy a Binance bejelentette a hollandiai kilépést a szabályozási nehézségek miatt.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Azonban a piacok láthatólag immunisak voltak a hírekre, és a Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao, ismert, mint CZ, a „FUD” (Fear, Uncertainty and Doubt – félelem, bizonytalanság és kétség) kifejezéssel illette a francia esetet.

„Franciaországban a meglepetésszerű helyszíni vizsgálatok a szabályozott vállalkozások esetében normálisak, legyen szó bankokról vagy kriptovalutákról. A Binance France-nak néhány héttel ezelőtt meglepetéslátogatást tettek. Ez nem „hír”. A Binance France teljes mértékben együttműködött” tette közzé a Twitteren.

„A Binance nem az egyetlen kriptós vállalkozás, amelyet ellenőriztek. Más ismert kriptós vállalkozásokkal is megtörtént Párizsban. A Binance France továbbra is az európai központunk marad.”


Olvastad már? Digitális font: a Bloomberg szerint egy lépéssel közelebb a megvalósuláshoz

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

A Bitcoin volatilitás megdöbbentően alacsony szinteket ért el

A kriptopénz szektor szokatlan időszakot él át, amelyet a vezető digitális valuta, a Bitcoin figyelemre méltóan alacsony volatilitása jellemzett. A jellemzően erős árfolyam-ingadozásairól ismert Bitcoin jelenleg...

Kivezeti a készpénzes tranzakciókat az egyik ausztrál nagybank 2024-től

Az ausztrál Macquarie Bank bejelentette, hogy 2024 végére minden készpénzes szolgáltatását felfüggeszti, és a bankfiókjaiban sem lesz mód készpénzes tranzakciókra, teljes mértékben átállnak a digitális...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!