Cardano (ADA) technikai elemzés 02.09.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA)

A Cardano (ADA) árfolyama továbbra is egy csökkenő trendvonal alatt konszolidálódik, ami egy medvés technikai formáció, amely kiterjesztette az altcoin piacot.

Úgy tűnik azonban, hogy ez a kilátás változik, mivel a kriptopénzpiacok egy újjáéledési pályának tűnő irányba haladnak.

A Cardano (ADA) árfolyam csökkenő trendje december közepe óta tart, és mintegy 30%-ot esett.

Lehet, hogy az árfolyam elérte a mélypontját, mivel az altcoin szembeszáll a lefelé mutató trendvonal által képviselt blokáddal.

A fokozott vételi nyomás hatására az ADA árfolyam leküzdheti a trendvonalat, hogy szembekerüljön az 50 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) és a vízszintes vonal közötti ellenállás összefolyásával 0,5419 dollárnál.

Ezen a szinten túl a legfontosabb szintek közé tartozik a 0,5908 dolláros akadály, 10%-kal a jelenlegi szintek felett, vagy magasabbra, a 0,6412 dolláros szintnél.

Nagyon bikás esetben a nyereségek révén a Cardano árfolyama befejezheti a 30%-os emelkedést 0,6800 dollárig.

A Santiment közösségi dominanciája és a közösségi volumen mérőszámai alapján az ADA token említéseinek száma növekszik a többi tokenhez képest a kripto-relatd közösségi médiában. Ezek megerősítik a bikás tézist.

Emellett a volumen metrikában látott kiugrás a 100.000 dollárnál nagyobb ADA értékű mozgásokat tartalmazó bálnatranzakciók számával együtt azt mutatja, hogy a kereskedők aktívabbá váltak, ami jót jelenthet az ADA árfolyamának.

Másfelől, a csökkenő trendvonal elutasítása azt eredményezheti, hogy az ADA árfolyama a trendvonal talapzata alatt folytatódhat, potenciálisan tesztelve a 0,4668 dolláros alsó szintet, ami közel 10%-kal a jelenlegi szintek alatt van.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!