Cardano (ADA) technikai elemzés 01.30.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA)

A Cardano (ADA) január 18-án egy hathetes tartomány alá esett. Újra tesztelte a 0,453 dolláros támaszszintet, és erőteljesen visszapattant.

A 0,51 dolláros tartományi mélypontok ismét támogatásra fordultak, és a 0,6 dollár közeli likviditásnak oda kell vonzania az árat.

Egy nemrégiben készült jelentés kiemelte, hogy az ADA helyreállításának esélyei jók.

Ez a nézet igazolódott a bikás piaci struktúra áttörésével.

A 0,52 dollár feletti elmozdulás a 12 órás grafikonon bikásan megfordította a piaci struktúrát.

Ráadásul a 0,524 dolláros ellenállás feletti elmozdulással a szint támogatássá változott.

Ezek együttesen az ADA bikás irányába mutattak az elkövetkező napokban.

Az RSI visszamászott a semleges 50 fölé, ami a lendületváltást jelzi.

Az OBV, amely december közepe óta csökkenő tendenciát mutat, kisebb emelkedést tapasztalt. A mutató azonban még nem volt határozott emelkedő trendben.

Ez azt mutatta, hogy a vételi volumen az elmúlt hét erős emelkedése ellenére csak kissé erősödött.

Mivel a 0,524 dolláros szint most támaszt jelent, az OBV várhatóan feljebb fog emelkedni.

Az árfolyam-akció grafikonon egy egyensúlytalanság (fehér doboz) és egy medvés rendelési blokk (zöld doboz) átfedését mutatta a 0,56-0,57 dolláros zónában.

Ez azt jelentette, hogy ez egy szigorú ellenállási zóna, amelynek áttörése a bikáknak némi időt vehet igénybe.

A Hyblock becsült likvidációs szintek hőtérképes adatait elemeztük.

Ezek az adatok megegyeztek az ármozgásból származó megállapításokkal. Először is, az ADA egy jelentős likviditási zsebet söpört ki azzal, hogy a 0,524-0,536 dolláros zónába merészkedett.

Ezt egy kisebb visszalépés követheti a 0,51 dollár felé, ahogy a bikák konszolidálják pozíciójukat.

A likviditási hőtérkép azt mutatta, hogy a 0,554-0,564 dollár. a 0,6 dollár és a 0,62 dolláros régiók valószínűleg maguk felé húznák az ADA árakat.

Ehhez képest a lenti likviditási szintek szűkösek voltak. Ezért egy felfelé irányuló mozgás sokkal valószínűbb, mint egy lefelé irányuló mozgás a 0,46-0,47 dollárig.

Ha a bikáknak sikerül megmászniuk a 0,57 dolláros ellenállást, akkor várhatóan elérik a 0,62 dolláros szintet.

Ez ugyanis egy helyi csúcsot jelent, ahol valószínűleg nagy mennyiségű likviditás lenne jelen.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!