Ezek az olcsó Solana alternatívák 2024-ben magasra emelkedhetnek

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiacon jelenleg a Solana (SOL) áll a középpontban, és az előrejelzések szerint az ára potenciálisan elérheti a 113 dollárt a piaci volatilitás közepette.

Ez az optimizmus alapja a Solana (SOL) kitörése egy csökkenő csatornából és egy kulcsfontosságú árszint fenntartása.

A tágabb piac kihívásai ellenére a Solana (SOL) népszerűsége és bővülő ökoszisztémája, beleértve az olyan mémérméket, mint a BONK és a WIF, változatos befektetési lehetőségeket kínál.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Solana (SOL) mellett több feltörekvő kriptovaluta is figyelmet kap, mint ígéretes alternatívák, amelyek 2024-ben jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek.

Tarts velünk, és fedezzük fel e digitális eszközök egyedi jellemzőit és kilátásait.

ScapesMania: Lehetőségek felszabadítása

A kriptopénzek dinamikus világában a ScapesMania úttörő utazásra készül.

A februárra tervezett tőkebevonási kampányának befejezése az előszobája a népszerű tőzsdei platformokra való bevezetésnek.

solana

Miért kell izgatottnak lenned a potenciális holdtölte miatt? Vizsgáljuk meg a legfontosabb tényezőket.

1. Stratégiai marketing és előnyök a tulajdonosok számára

A tőzsdei bevezetés után a ScapesMania erőteljes marketingtámogatást kap egy tapasztalt csapattól.

A token-tulajdonosok számára biztosított előnyök sokrétűek, beleértve a visszavásárlást, az égetést, a stakinget és a csábító bónuszokat, amelyek akár +102%-ra is emelkedhetnek.

2. Határozott hasznosság a trendeken túl

A trendekre támaszkodó mémérméktől megkülönböztetve a ScapesMania kiváló hasznossággal büszkélkedhet.

Mivel az előértékesítés a fináléjához közeledik, azoknak, akik szívesen csatlakoznának a ScapesMania közösséghez, azonnal cselekedniük kell.

3. A közösség által vezérelt megközelítés

A ScapesMania nem csupán egy token; ez egy közösségvezérelt ökoszisztéma.

A DAO irányítás révén a projekt nemcsak az alkalmi játékosokat vonzza, hanem a Web3 rajongóknak is hangot ad a fejlődésében, elősegítve a befogadást és a közös sikert.

4. Kincsesbánya a token tulajdonosok számára

A ScapesMania token tulajdonosokra egy csomó lehetőség vár. Vegyen részt aktívan a projekt irányának alakításában a hatalmas, 376 milliárd dolláros alkalmi játékiparon belül.

A korai támogatók emellett szakasz-, vásárlási és megszolgálási bónuszokat is élvezhetnek.

Ezt az exkluzív ajánlatot olyan funkciók egészítik ki, mint a token-visszavásárlási és -égetési események, a staking lehetőségek és az ajánlási jutalmak, fokozva az általános kalandot.

5. A biztonság az első: Bizonyított hitelesítések

A kripto birodalomban a biztonság a legfontosabb. A ScapesMania egy biztonságos intelligens szerződéssel különbözteti meg magát, amelyet vezető biztonsági rangsoroló cégek alaposan átvilágítottak.

A projekt biztonsági referenciái nyugalmat biztosítanak a korai alkalmazók számára.

6. Megbízható csapat és közösségi elkötelezettség

A ScapesMania mögött álló csapat, amely egy blokklánc-iparág titánjának tekintélyes támogatását kapta, bizalmat és hitelességet ébreszt.

Az átláthatóság iránti elkötelezettségük nyilvánvaló a több mint 60 000 követőből álló, virágzó közösséggel való aktív elkötelezettségükben, ami megteremti a feltételeket a jövőbeli terjeszkedéshez.

A projekt sikerét tükrözi a közösség lelkesedése, amely eddig kizárólag a tömeg és a kiskereskedelmi hozzájárulásokból származó 5 100 000 dollár feletti finanszírozási mérföldkövet ért el.

7. Exkluzív elővásárlási lehetőségek

A folyamatban lévő előértékesítési fázisban ragadd meg a lehetőséget, hogy kedvezményesen szerezd meg a ScapesMania tokeneket, jelentős, 20%-os kedvezményt élvezve.

A korai elfogadók potenciálisan jelentős hozamokat szabadíthatnak fel, mivel az érme értéke várhatóan szárnyalni fog.

>>> Utolsó lehetőség az előértékesítési kedvezményre – jelentkezz most! <<<

Ne hagyja ki az indulást! Csatlakozzon a ScapesMania-hoz most!

Képzeld el az izgalmat, hogy a ScapesMania közösség részese lehetsz, mielőtt az elindul a csillagok útján.

A visszaszámlálás egy potenciálisan jövedelmező kalandhoz megkezdődött – ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy korán csatlakozzon a projekthez!

solana

Ha már benne vagy mindabban, amit a ScapesMania kínál, akkor van egy egyedülálló lehetőség a számodra: egy különleges felajánlott kód, a VPW819.

A korlátozott ideig érvényes ajánlat a cikk megjelenése óta csak korlátozott ideig érvényes.

Ez a legjobb esélye, hogy 10%-os bónuszt kapjon, miután a VPW819-et beírta a pénztárnál egy speciális mezőbe, tehát cselekedjen gyorsan, az óra ketyeg.

Aptos (APT): A kihívások leküzdése és a jövőbeli növekedés szem előtt tartása

Az Aptos (APT) az utóbbi időben a fejlemények és a kihívások keverékét élte át.

Az Identity Connect elindítása ellenére, amely megkönnyíti a pénztárcakapcsolatokat a decentralizált alkalmazásokkal, az Aptos (APT) 2024 elején visszaeséssel szembesült.

A piaci jelenlétét olyan ellentmondások befolyásolták, mint például az, hogy a dél-koreai Upbit tőzsdéről ideiglenesen felfüggesztették a hamisított Aptos (APT) tokenekkel kapcsolatos aggodalmak miatt.

Ugyanakkor visszanyerte pozícióját a tőzsdén, és jelentős partnerségeket jelentett be, többek között a SushiSwap (SUSHI) házigazdája és a Microsofttal való együttműködését.

A coin ingadozásokat élt meg, 2023 januárjában elérte a 19,90 dolláros csúcsot, de mélypontokat is megélt, például 2022 decemberében 3,09 dolláros mélypontot.

A coin teljesítményét különböző piaci események befolyásolták, beleértve az FTX összeomlását és a szélesebb kriptopiac kihívásait.

Az Aptos (APT) jövőbeli értékére vonatkozó előrejelzések eltérőek, egyes előrejelzések szerint 2024-ben elérheti a 17,86 dollárt, 2025-ben pedig potenciálisan a 21,51 dollárt.

A 2030-ra vonatkozó hosszú távú előrejelzések 46,80 és 107,17 dollár között mozognak.

Az előrejelzéseket befolyásoló tényezők közé tartozik a piaci hangulat, a technológiai fejlődés és a más Layer 1 platformok által okozott verseny.

A kriptopénzpiac változékony jellege és az előre nem látható események azonban spekulatívvá teszik ezeket az előrejelzéseket.

Az Aptos (APT) biztonságos és skálázható okosszerződésekre való összpontosítása és a tömeges elterjedés lehetősége pozitív jelzők, de a szabályozási változások és a piaci dinamika hatással lehet a növekedésre és az árfolyamra.

Sei (SEI): Figyelemre méltó növekedés és piaci elfogadottság

A Sei (SEI) figyelemre méltó piaci teljesítményt mutatott 2023 augusztusi bevezetése óta.

A Sei (SEI) token, amely a Sei blokkláncban honos, több mint 1500%-os lenyűgöző növekedést ért el, ami növekvő népszerűségét és piaci elfogadottságát mutatja.

A jelentős emelkedés abban csúcsosodott ki, hogy a Sei (SEI) token a főbb tőzsdéken 1 dollár feletti csúcsárat ért el.

A Sei (SEI) token csillagászati, 1 dollár feletti emelkedése tükrözi a Sei erős piaci jelenlétét és a befektetők bizalmát.

Ez az elért ár kiemeli a tokenben rejlő potenciált és a Sei blokklánc kínálata iránti növekvő érdeklődést.

A Sei (SEI) nagy ígéretet mutatott a piacon való gyors felemelkedésével.

A token lenyűgöző növekedési pályája fényes jövőre utal, további árfolyam-emelkedési és piaci dominancia lehetőségekkel.

Ugyanakkor, mint minden kriptopénz esetében, a Sei (SEI) is kihívásokkal néz szembe, mint például a piaci volatilitás, a szabályozási változások és a más blokkláncprojektek által támasztott verseny.

A token jövőbeli sikere attól függ, hogy képes lesz-e fenntartani a lendületet, innoválni és alkalmazkodni a változó kriptokörnyezethez.

Manta Network (MANTA): A kezdeti siker hullámát meglovagolva

A Manta Network, a web3 ökoszisztéma új szereplője, jelentős hatást ért el natív tokenjének, a Manta Network (MANTA) bevezetésével.

A Manta Network moduláris infrastruktúrát kínál a felhasználók számára decentralizált alkalmazások (dAppok) építéséhez és telepítéséhez, a Solidity-t használva alapként.

Ez az innovatív platform célja, hogy gyorsabb tranzakciós sebességet és alacsonyabb költségeket biztosítson a meglévő Layer 1 és Layer 2 megoldásokhoz képest.

A Manta Network (MANTA) a bevezetését követően figyelemre méltó árfolyam-ralit produkált, 62%-kal megugrott, és 928 millió dolláros piaci kapitalizációval 3,70 dollár körüli áron kereskedik.

Ez az erős teljesítmény azt tükrözi, hogy a piac pozitívan fogadta a Manta Network kínálatát és a natív tokenben rejlő potenciált.

A Manta Network (MANTA) jövője ígéretesnek tűnik, árfolyama jelenleg felfelé ívelő pályán van.

A technikai elemzés azonban a lendület esetleges lassulását jelzi, a Relatív Erősség Index (RSI) egy közelgő eladási jelzést jelez.

Ha az RSI a jelzővonal alá kerül, a Manta Network (MANTA) elveszítheti a 3,51 dolláros szintnél lévő támaszt, ami egy potenciális 10%-os csökkenéshez vezethet.

Másrészt, ha a vételi nyomás növekszik, a Manta Network (MANTA) árfolyama meghaladhatja a felső Bollinger sávot és elérheti a 3,80 dollárt, a kritikus 3,70 dolláros szint áttörésétől függően.

A token sikere attól függ, hogy képes lesz-e fenntartani a támaszszinteket és alkalmazkodni a piaci körülményekhez.

Következtetés

A 2024-es kriptopiac ígéretes eszközökkel rendelkezik, a Solana (SOL) vezetésével, amely a piaci volatilitás közepette 113 dollárt céloz meg.

Más alternatívák, mint az Aptos (APT), Sei (SEI), Manta Network (MANTA) és ScapesMania hozzájárulnak a változatos környezethez.

Az előértékesítésben lévő ScapesMania egyedi játékkoncepciójával, erős gyakorlatiasságával és pénzgyűjtési sikerével hívja fel magára a figyelmet.

A ScapesMania felkarolása a népszerű tőzsdék előtt jelentős megtérülést hozhat a megjelenés után.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!