Cardano (ADA) technikai elemzés 01.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA)

A Cardano (ADA) erős bikás kilátásokkal rendelkezik az alacsonyabb időkeret árfolyamgrafikonjain.

A 0,48 dolláros területről való felépülése és ugyanennek mint keresleti zónának az újbóli tesztelése lenyűgöző volt.

Ez beállította a tokent a tartományi csúcsok felé irányuló rallyra.

Más hírek szerint a Cardano USDM stablecoin indítását elhalasztották. Ez a fejlemény árthat a projekt hitelességének és értékének a befektetők szemében.

A 12 órás grafikon azt mutatta, hogy a piac szerkezete bikás. A korábbi medvés struktúrát január 8-án törte meg, amikor az árak 0,5298 dollár fölé emelkedtek.

Emellett az ADA továbbra is a 0,511 dollár és 0,679 dollár közötti tartományban (fekete) folytatta a kereskedést.

Megnéztük a 4 órás grafikonon, hogy megértsük az impulzus mozgást a 0,48 és 0,5 dollár közötti zónából.

A H4-es grafikonon egy bikás megbízási blokkot mutatott a 0, 464 és 0,5 dollár közötti zónában. A piaci struktúra megtörése után az ADA január 10-én újra tesztelte ezt a blokkot.

Az árak az újratesztelés után 26%-os emelkedésbe kezdtek, majd az elmúlt 20 órában enyhén csökkentek.

Közvetlenül a középtartománybeli 0,595 dolláros szint felett található egy nagy kínálati zóna, amellyel az ADA bikák december 20. óta küzdenek.

Éppen ezért a tartományi csúcsok újratesztelésére számító bikáknak óvatosnak kell lenniük.

A kereskedők a középtartományi jel felett részleges nyereséget vehetnek fel. A 0,65 dolláros medvés rendelési blokkba való elmozdulás esetén kiléphetnek a long pozícióikból.

A fejlesztési aktivitás az ünnepi időszak után ismét magasabbra cikázott.

A realizált piaci tőke is magas maradt, ami azt sugallta, hogy jelentős ellenállással kell szembenézni a lefelé irányuló árnyomással szemben. Ezt bizonyította a 0,48 dolláros területről való felpattanás is.

Az MVRV-arány közel nullára esett, és kiemelte, hogy a nyereségfelvételi tevékenységből eredő eladási nyomás a jövőben kisebb lehet.

A napi aktív címek december második felében csökkenő tendenciát mutattak, de januárban folytatták az emelkedést. Ez az ADA iránti megnövekedett kereslet valószínűségére utalt.


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A blokkláncok macOS-e? 60%-kal növelte DEX-volumenét a Solana májusban

A decentralizált tőzsdék (DEX-ek) májusi növekedési volumenének több mint 60%-át a Solana blokkláncon regisztrálták a Pantera Capital kockázati tőkecég által összeállított adatok szerint. E növekedés mögött...

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!