Brutálisan pumpálják az IOTA-t, de a Bitcoin Minetrix még akár le is körözheti

-


Vendégbejegyzés


Az IOTA parabolikus mozgáshullámmal indította a hetet, és az elmúlt hónap tekintetében több, mint 83%-ot pumpálva, 0,3158 dolláron áll.

Vasárnap egy lélegzetvételnyi időre átlépte a 0,36 dollárt, ami nagy szó, mert ez volt eddig a legmagasabb árfolyama 2022 májusa óta.

IOTA

Forrás: CoinMarketCap

Az IOTA sikereit szemlélve érdemes elidőznünk a Bitcoin Minetrix projekt mellett is, mely előértékesítése már sikeresen átlépte a 4,8 millió dollárt.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

Az IOTA visszatért, és megtörte a lejtmenetet

Az X elemzője, CapitalTA szerint az IOTA szakítva a hosszú távú csökkenő trenddel óriási nyereséget célzott meg.

Az elemző kifejti, hogy erős fordulat várható az IOTA-val kapcsolatban, és árfolyam előrejelzése alapján 2 dollárig is emelkedhet.

Egyébként a token legutóbbi szivattyúi egy ereszkedő csatorna alakzatot eredményeztek, és ez egybeesett a támasz szintjével.

Az elemző megjegyezte, hogy az IOTA most egy „W” mintázat alakításán dolgozik, és  így középtávon 2,00 fölé lendülhet.

CapitalTA egy rövid távú előrejelzéssel is szolgál a számunkra, melyben arról beszél, hogy az IOTA valószínűleg 0,6 és 1,2 dollár közé kerülhet, hiszen már túl van az áttörésen.

Az IOTA közelmúltbeli meredek szivattyúja más, sokak által követett elemzők figyelmét is felkeltette. Moon például arra szólította fel a követőit, hogy még a jelenlegi árfolyamon „FOMO-ozzanak” be az IOTA-ba.

Az elemző kifejti, hogy az IOTA egy kiváló Ethereum alternatíva. Hozzátesszük, hogy ez a jól skálázható érme modern tokenomikával rendelkezik, mely már az IOTA érmék birtoklásáért is jutalmazza a felhasználókat.

Az elemző szerint ez egy prémium FOMO, mely szuper sprintje során az érme 0.15 dollárról 0.32 dollárra emelkedett.

Moon szerint az ökoszisztéma „DAG tangle” architektúrája hihetetlenül magas árfolyam lehetőségeket idézhet elő.

Nézzünk rá a DAG blokkláncon futó – már most a jövő blokkláncaként emlegetik – Kaspa token emelkedésére is!

Az előrejelzések rámutatnak, hogy a skálázható DAG blokkláncok egyre nagyobb szeletet hasítanak majd ki maguknak.

Végezetül vizsgáljuk meg Senfda Tzu elemzését, mely szerint a csökkenő ék egy olyan bullish mintázat, ahol az árfolyam zuhan, de a volatilitás zárul, és ez egy lehetséges fordulat jele.

Mivel a Bitcoin mostanában lelkesen pumpál, Senfda Tzu szerint az IOTA árfolyama is robbanhat. 

Akik viszont egy másik, nagy hasznot ígérő token után kutatnak, nézzék meg a forradalmi kriptobányászati megoldást, a jelenleg előértékesítését tartó Bitcoin Minetrixet.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

A Stake-to-Mine Bitcoin Minetrix ICO-ja túlszárnyalta a 4,8 millió dollárt

A Bitcoin Minetrix egy olyan teljesen egyedi kriptovaluta, amellyel módunk nyílik az Ethereumon való Bitcoin bányászatára.

Amennyiben a felhasználók $BTCMTX tokeneket stakelnek, Bitcoin bányászati kreditekhez juthatnak, melyeket aztán felhőbányászati teljesítményért cserébe elégethetnek.

Ez egy mindenki számára elérhető és a kényelmes Bitcoin-bányászati módszer, mert mentesítést ad az olyan hagyományos problémák alól, mint a különböző költségek (hardver, a technikai szakértelem, rezsiköltségek).

A projekt a felhőbányászatra esküszik, és a decentralizált $BTCMTX token pedig szakít a korábban gyakori biztonsági kockázatokkal.

IOTA

A projekt még csak az ICO-jánál tart, és mindössze két hónap alatt meghaladta a 4,8 millió dollárt. A projekt különleges sikerét részben a vezető iparági elemzőknek köszönheti, akik szerte a médiában terjesztik a jó hírét.

Itt van például YouTuber Jacob Bury videója, amelyben arról vallott, hogy szerinte ez a 10x-es potenciális megtérülésű előértékesítés javítani fogja a Bitcoin-bányászat élményét a felhasználók számára.

A No Bs Crypto nevű elemző még tovább megy, ő az IEO után 100x-os megtérülésről fantáziál.

A projektet természetesen a kriptomédia legnagyobbjai is bemutatták, például a Business Insider, a Cointelegraph, a Crypto News és a Bitcoin Magazine is. 

A befektetők a cikk írásakor 0,0113 dollárért vásárolhatják meg a $BTCMTX tokeneket, de az ár  a következő szakaszban emelkedni fog.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum és a Solana növekedése az ETF-ek miatt várható: Tökéletes időzítés az MTAUR előértékesítéshez

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán figyelemre méltó fejlemények figyelhetők meg, az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL) jelentős növekedés előtt áll, elsősorban az ETF-ek közelgő jóváhagyása miatt. A...

200 dolláros havi stratégia, hogy 2024-ben vagyonra tegyen szert a kriptobizniszben

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, sokan egy közelgő bikafutást várnak. Az altcoinok különösen mélyponton vannak, és felkészültek a jelentős emelkedésre. Ezen radar alatti lehetőségek gondos kiválasztásával egy...

Egyre kisebb az USDT részesedése a tőzsdéken

Az USDT piaci részesedése a központosított kriptotőzsdéken 2024-ben 82%-ról 74%-ra csökkent. Bár az elmúlt években számos nagy horderejű összeomlás és árfolyam-ingadozás történt, a stablecoinok iránt...

A Bitcoin visszaszerzi a 60.000 dolláros szintet: Itt egy lista fontosabb altcoinokról

A Bitcoin jelenleg 60.000 dolláron áll, és megpróbálja visszaszerezni a jelenlegi szintek feletti kritikus tartományi mélypontokat. Miközben vannak pozitív jelek, még mindig van mit tenni ahhoz,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!