A kriptoszakértő szerint 2024 az MI kriptók éve lesz

-


Vendégbejegyzés


A rutinos befektetők és a kriptó szakértők folyamatosan keresik a nagy hozamokat biztosító lehetőségeket.

Ám mivel (várhatóan) 2024-re datálható az újabb kripto bikafutam, kiemelten fontos, hogy jövedelmező szektorokba fektessünk be.

Az egyik ilyen a szerencsejáték és az MI területe, amely már idén is jelentős tőkét vonzott.

Egy neves kripto szakértő, Pentoshi szerint az új évben ezekbe a szektorokba a legérdemesebb invesztálni. 

Ebben a bejegyzésben Pentoshi állásfoglalását vizsgáljuk meg, és megnézünk több vadonatúj mém érmét is, amelyek nagy nyereséget biztosíthatnak a 2024-es évben.

Pentoshi a játékra és a mesterséges intelligenciára szavaz 

A Twitteren 700 ezer követővel rendelkező Pentoshi magasba emeli két kedvelt befektetési ágazatát, a játékot és a mesterséges intelligenciát.

Pentoshi, a North Node Capital informatikai vezetője kifejti, hogy a szerencsejáték-szektor nagy mértékben feldobta a portfólióját. Mi ez, ha nem egy remekbeszabott sikertörténet?

A szakértő ezeket az ágazatokat úgy tekinti, mint biztos belépőket a hamarosan bekövetkező bikapiacra.

Penthosi véleménye nyomán mi is elgondolkodtunk azon, hogy mely, a szerencsejátékhoz és az MI-hez igazodó kriptókból lehetne kihozni a legtöbbet a jövőben.

Találtunk is egy új mém érmét, a Meme Kombatot, amely sikeresen ötvözi a fenti két területet. Már most beteljesülni látszik a szakértők pozitív jóslata vele kapcsolatban, hiszen eddigi előértékesítése során már több, mint 2,3 millió dollárnál tart.

Persze más mém érmék is versenyben vannak, például a NuggetRush és az AIMeme is üdítő színfoltok a kriptopiacon, és már alig várják, hogy meglovagolják a bikafutam keltette hullámokat. Nézzük meg őket egyenként!

Meme Kombat (MK): Magabiztosan menetel a 2024-es nyereségek felé

A kriptopiac reflektorfényében feltűnt egy új, és egyúttal izgalmas befektetési mód, a Meme Kombat mém érme.

Amint azt már említettük, az ICO-ja mostanra meghaladta a 2,3 millió dollárt, emiatt pedig az iparági szakértők és a kriptoszektor szerelmesei is árgus szemekkel figyelik minden mozdulatát.

MI
Forrás: X

A Meme Kombat kitűnik a dinamikus játéklehetőségével, de a platform életében nagy szerepet kap a mesterséges intelligencia és a GambleFi is. Tulajdonképpen ezek együttese teszi egy olyan befektetési lehetőséggé, amire érdemes igent mondani.

A Meme Kombat innovatív Web3 játékplatform arénájában a felhasználók nagy örömére 11 kedvelt mém figura csatázik.

Ezek mindegyike egy tokent képvisel. Az MI-alapú dinamikus vizualizációval megteremtett csaták során ringbe száll például Doge, Shiba és Floki is.

A gazdag virtuális élmény tehát adott, és az izgalom is a tetőfokára hág, hiszen a harcok végeredménye abszolút véletlenszerű, azt a blokklánc-technológia szabja meg.

A játékosok fogadhatnak közvetlenül is, de választhatják a játékos-játékos elleni játékmódot is.

A Meme Kombat staking programja bámulatra méltó, írásunkkor 381%-os APY-t kínál. Ha az iparági 5-7%-os standardra gondolunk, akkor ez a passzív jövedelemszerzési lehetőség még csábítóbb.

A befektetők a magas százalékos hozam miatt szívesen kötik le a tokenjeiket hosszabb időre, így biztosítva van az árstabilitás, és a pump-and-dump forgatókönyveknek – mely során mesterségesen felfújják az árakat -esélyük sincs.

A Meme Kombat előértékesítése dinamikus árképzési modelljének köszönhetően nagy tempóban menetel előre.

Mivel a GameFi mém érme kedvezményes árában nagy nyereség rejlik, a hozzáértő befektetők közül sokan élnek a lehetőséggel, hogy csatlakozzanak az ICO-jához.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

NuggetRush (NUGX): Ígéretes Play-To-Earn mém érme a javából

A NuggetRush mém érmére is érdemes figyelni, hiszen a DeFi térben biztosít játéklehetőséggel kombinált valós bevételi forrást. Ezen a játékplatformon tulajdonképpen eszközök bányászatával kereshetünk pénzt.

A NuggetRush platform játékkarakterei képesek NFT-kként megduplázódni. Ráadásul a felhasználóknak van módja személyre szabni vagy akár elcserélni az avatár alapú NFT-jüket azért, hogy bányászhassák az egyedi RUSHGEMS gyűjteményt.

Az sem egy utolsó dolog, hogy a játékban bányászott eszközöket igazi aranyra válthatjuk, ami valljuk be, nem csak vonzó, de egyúttal kifizetődő lehetőség is.

A NuggetRush jelenleg is folyamatban lévő, a harmadik körnél tartó  ICO-ja már több mint 70 millió tokenen adott túl, így előértékesítési céljának több, mint 35%-ánál tart.

A NuggetRush szakít a normával, és belső tranzakciói teljesen adómentesek.

A projekt csapata természetesen nem áll meg a sikeres gyűjtés után, hiszen a NUGX érmét olyan kiváló tőzsdéken is be szeretné vezetni, mint például az Uniswap. A befektetők emiatt szintén optimisták a token jövőjét illetően.

Forrás: X

Mivel ez egy közösségi játéktér, a tagok leadhatják az ökoszisztéma döntéseivel kapcsolatos szavazataikat (ezzel képesek befolyással lenni a játék jövőjére), és még exkluzív kedvezményekben is részesülhetnek.

A NuggetRush oldala azokat a befektetőket hívja a leginkább, akik a nagy hozam mellett jelentős élményre is vágynak.

AI Meme.ai (AIM): Forradalmi MI mém projekt

Az AIMeme (AIM) a Meme kombathoz hasonlóan szintén ötvözi a mesterséges intelligenciát és a mémeket.

Ez az interaktív token gyakorlatilag arra szólítja a felhasználókat, hogy a legkedvesebb mémjeiket AI-barátokká alakítsák, majd azok egy virtuális világban egyedi személyiséget öltenek magukra. Az élmény garantáltan személyre szabott lesz!

Most jön a java: ez a mém alapú mesterséges intelligencia tulajdonképpen az adott felhasználó virtuális asszisztense lesz, és csupa hasznos, munkával kapcsolatos tanáccsal látja el őt.

A szórakoztatáson túl ezek a mém AI-k virtuális asszisztensekké válnak, és gyakorlati segítséget nyújtanak a munkában.

Ez az Ai Meme projekt a jövőben kínálatbővítés céljából holografikus AI NFT játékokat szeretne kínálni és deflációs token tranzakciókat is bevezetne.

Ami a jövőt illeti, az Ai Meme szerepet kíván vállalni az NLP (Natural Language Processing) szolgáltatás fejlesztésében is.

Úgy néz ki, hogy az előértékesítési stratégiája nagyszerűen működik – írásunkkor már túl van a 105 000 dollárnyi gyűjtésen -, a kriptotérség pedig biztosan sokkal izgalmasabb lesz, ha számolunk vele. 

A mém projektek készen állnak arra, hogy nyereséget biztosítsanak 2024-re 

Mondanunk sem kell, hogy a kriptoipar nagy robbanás előtt áll. A szakértők szerint 2024 a mesterséges intelligencia és a szerencsejáték éve lesz, hiszen szórakoztató voltuk mellett igen kifizetődőek is.

A legszerencsésebb csillagzat pedig akkor áll fenn, ha a mém érmék kombinálják ezt a két szektort, amint azt a cikkben tárgyalt tokenek meg is teszik. 

Ha pedig valaki meglátja ezekben a kriptotrendekben a lehetőséget, kellően felkészülve jó szériát kaphat el a 2024-es bikafutam során. Nyereségre fel!

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Dogecoin felült az 1 dollár felé tartó rakétára

Vendégbejegyzés A Twitter és a YouTube közösségi oldalainak kripto szakértői szaftos, bullish Dogecoin árfolyam előrejelzéseket osztottak meg velünk ezen a héten. Ráadásul Elon Musk is több...

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!