A Bitcoin (BTC) ára a 40.000 dollár küszöbén áll, miközben Max Keiser új rekordot jósol

-

A Bitcoin, a piaci kapitalizáció szerint legnagyobb kriptopénz, a szombati tőzsdei kereskedésben meghaladta a 39.000 dolláros határt, és új éves csúcsot ért el 39 753 dollár környékén

A Bitcoin (BTC) az elmúlt 24 órában 1,89%-kal 39.560 dollárra emelkedett, ezen a szinten legutóbb 2022 áprilisában, és a cikk írásának időpontjában kereskedtek vele.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin 2023-ban több mint kétszeresére emelkedett az árfolyama, több mint 134%-kal pattant vissza a 2022-es kriptopiaci zuhanásból, felülmúlva az olyan befektetéseket, mint a részvények és az arany.

Ennek fényében Max Keiser, a Bitcoin szószólója azt jósolja, hogy minden idők legmagasabb árfolyama (ATH) következik a Bitcoin számára.

„Új ATH a BTC-nek ezen a pulzusszámon, 220.000 dollár a játékban” – jelentette ki Keiser egy tweetben.

A bitcoin 2021 novemberében 69.000 dollár fölött érte el a csúcsot, mielőtt a következő évben 64%-ot zuhant a kriptoiparban bekövetkezett sorozatos csődök és makrogazdasági aggodalmak miatt.

A jelenlegi árfolyamán a Bitcoin jelenleg 42,69%-kal van lejjebb ehhez a csúcshoz képest, a nyereségessége pedig 80%-ra emelkedett, ami a legmagasabb érték 2021 decembere óta, az IntoTheBlock szerint.

Max Keiser által hangoztatott várakozás is hasonló a Galaxy Digital vezérigazgatójának, Mike Novogratznak a várakozásához, aki azt jósolta, hogy a Bitcoin az ETF jóváhagyásával elérheti a régi, 69.000 dolláros csúcsot.

Novogratz azt jósolja, hogy dollármilliárdok fognak ömleni az ETF iparágba az első évben, ha nem több, amint a Bitcoin ETF megkezdi a kereskedést.

bitcoin

A 40.000 dolláros Bitcoin-ár rövid távon szemmel látható

Jelenleg minden szem arra szegeződik, hogy rövid távon merre fog a Bitcoin legközelebb tendálni, a célár 40.000 dollár. A december történelmileg vegyes hónap volt a Bitcoin számára.

A CoinGlass adatai szerint a Bitcoin csak 2020-ban emelkedett az előző öt év során, de az emelkedés mértéke (46,92%) jelentős volt.

A jelenlegi rallyval a bikák megpróbálhatják megismételni a teljesítményt ebben a szakaszban.

A Bloomberg szerint a Bitcoin opciós piacán a pozíciók mintázata arra utal, hogy decemberben 37.000 és 40.000 dollár közötti kereskedési sávban lehet majd mozogni.


Olvastad már? A legjobb kriptók, amelyeket most kell megvenni, mert 2024-ben 500 %-os megtérülést hozhatnak

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!