A legjobb kriptók, amelyeket most kell megvenni, mert 2024-ben 500 %-os megtérülést hozhatnak

-


Vendégbejegyzés


A jelenlegi kriptopiac a folyamatos növekedés és a rugalmasság jeleit mutatja.

A piac továbbra is pozitív pályán mozog, a jelentős kriptovaluták, mint a Bitcoin és az Ethereum ígéretes folyamatokat mutatnak.

Ebben a környezetben az olyan feltörekvő kriptovaluták, mint az Aptos (APT), a Chainflip (FLIP), a Maverick Protocol (MAV), a Sei (SEI) és a ScapesMania potenciális, magas hozamú befektetésekként egyre nagyobb figyelmet kapnak.

Ezeket az egyedi tulajdonságokkal és piaci pozíciókkal rendelkező tokeneket a befektetők 2024-re jelentős megtérülési potenciállal szemlélik.

Az alábbi írásban kiemeljük, sőt röviden elemezzük is az egyes tokeneket.

A legtöbb előrejelzés szerint az érmék mindegyike egyenletes ütemű növekedést fog tapasztalni, és az elkövetkező napokban nagyobb láthatóságra tesz szert, de még mindig van egy egyértelmű vezető, a ScapesMania.

Legjobb kripto, amit most érdemes megvenni, ami jó nyereséget fog adni:

ScapesMania: Innovatív, játékra összpontosító kriptó, erős növekedési potenciállal.
Aptos (APT): Jelentős blokklánc-technológiai fejlesztésekkel halad előre.
Chainflip (FLIP): Lenyűgöző piaci debütálás, erős befektetői érdeklődést mutat.
Maverick Protocol (MAV): A DeFi forradalmasítása jelentős piaci elkötelezettséggel.
Sei (SEI): Volatilitást tapasztalt az Ethereum integráció bejelentése után.

ScapesMania: Egy feltörekvő csillag a kriptovilágban.

Számos kripto szakértő a ScapesManiát választja 2023 és azon túl a legjobb új projektnek.

Sikerül elkülönülnie a versenytársaktól azzal, hogy a birtokosoknak számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál az előértékesítés során.

kripto

A gyors potenciális nyereséget kereső vállalatoknak és egyéni kriptokereskedőknek mindenképpen érdemes megvizsgálniuk a ScapesMania ajánlatát.

Amint az előértékesítés befejeződik, az árfolyam az egekbe szökik, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat.

Jelenleg közel 85%-os aktív kedvezmény van, de ez nem tart örökké – az óra ketyeg, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez a legjobb altcoin, amit most érdemes tartani.

Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150.000 dolláros nyereményjáték, a közösségi médián keresztül terjedő olthatatlan hype és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a ScapesMania tovább folytatja a győztes útját, ezért érdemes minél hamarabb beszállni.

>>> Csatlakozz elővételben kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<

Aptos (APT): A blokklánc-technológia új határai

Az Aptos (APT), egy Layer 1 blokklánc, amelyet a Meta korábbi alkalmazottai fejlesztettek ki, jelentős előrelépéseket tesz a kriptovilágban.

Az Econia Labs on-chain megbízási könyvének közelmúltbeli elindítása az Aptos (APT) mainnet-en kulcsfontosságú pillanatot jelent.

Az Econia Labs, miután 6,5 millió dollárt szerzett a Dragonfly által vezetett seed roundban, innovatív kereskedési megoldást vezetett be.

Ez a fejlemény különösen figyelemre méltó, mivel egy sikeres tesztnet fázist követően történt, amelyben 68 ország több mint 1000 kereskedője vett részt.

Az Econia elindítása a mainnet-en a növekvő érdeklődés és a potenciális értéknövekedés erős jele.

Az Aptos (APT) másodperc alatti véglegességét kihasználó atomic matching engine integrálása jelentős előrelépés, amely azonnali kereskedelmi elszámolást biztosít.

Az Aptos (APT) jövője ígéretesnek tűnik, tekintettel a közelmúltbeli fejlesztésekre.

A több piacon keresztül, másodperc alatti véglegességgel történő tranzakciók feldolgozásának képessége jelentős felhasználói bázist vonzhat, különösen azokat, akik a központosított tőzsdék alternatíváit keresik.

Chainflip (FLIP): A kriptopiac szárnyalása

A Chainflip (FLIP), egy láncon átívelő swap platform figyelemre méltó belépést tett a piacra. Az első kereskedési napon a Chainflip (FLIP) lenyűgözően megugrott, több mint kétszeresére növelve értékét.

Ez a jelentős emelkedés, amely a token árfolyamát 5,94 dollárra emelte, erős piaci érdeklődést és bizalmat tükröz.

A token kereskedési volumene elérte a 79 millió dollárt a különböző tőzsdéken, ami kiemeli a széles körű elfogadottságát.

A Chainflip (FLIP) több kiemelkedő tőzsdén történő első bevezetése döntő szerepet játszott az árfolyam-emelkedésben. A 2,50 dollárról induló token gyorsan 5,94 dollárra emelkedett, ami 150%-os növekedést jelent.

Ez az emelkedés a piac lelkesedését bizonyítja az olyan új és innovatív kriptomegoldások iránt, mint a Chainflip (FLIP).

A jövőre nézve a Chainflip (FLIP) további növekedési potenciállal rendelkezik, különösen a „Just In Time” automatizált market makerként betöltött egyedülálló pozícióját tekintve.

Ennek a funkciónak a célja a kereskedés hatékonyságának növelése és a kriptokereskedésben gyakori probléma, a slippage csökkentése.

Maverick Protocol (MAV): A DeFi likviditás forradalmasítása

A Maverick Protocol (MAV) egy decentralizált tőzsde (DEX), amelyet az innovatív automatizált market maker (AMM) hajt.

A likviditásszolgáltatók tőkehatékonyságának növelésére összpontosítva a Maverick Protocol (MAV) jelentős előrelépéseket tett a DeFi térben.

A Maverick Protocol (MAV) Dynamic Distribution AMM-je révén a Maverick Protocol (MAV) több mint 2,5 milliárdos kereskedési volument ért el, ami erőteljes piaci elkötelezettséget jelez.

A Maverick Protocol (MAV) minden idők legmagasabb árfolyamát 0,58 dollár felett érte el, piaci tőkeértéke pedig meghaladta a 141 millió dollárt. A forgalomban lévő kínálat 250 millió MAV, szemben a 2 milliárd token teljes kínálatával.

A Maverick Protocol (MAV) jövője fényesnek tűnik, különösen a több láncon való jelenléte miatt, mint például az Ethereum mainnet, a zkSync és a BNB Chain.

A protokollnak a DeFi hatékonysági hiányosságainak kiküszöbölésére való összpontosítása további növekedést eredményezhet.

Sei (SEI): Az Ethereum integráció hatása és a piaci reakció

A Sei (SEI) a közelmúltban jelentős változást tapasztalt a piaci dinamikában, miután bejelentette a második verzió (v2) terveit, amelyek magukban foglalják az Ethereum Virtual Machine (EVM) képességek integrálását.

Ennek az integrációnak a célja az áteresztőképesség növelése és a tranzakciós költségek csökkentése.

A Sei (SEI) árfolyama a bejelentés előtt a piaci spekulációk és várakozások hatására 0,29 dolláros ATH-ra emelkedett. Az ezt követő leleplezés azonban 16,86%-os csökkenést okozott, 0,23 dollárra.

A Sei (SEI) jövője a lehetőségek és kihívások keverékét jelenti. Az EVM integrációja jelentősen javíthatja a Sei (SEI) funkcionalitását, lehetővé téve a Solana és Ethereum hálózatokkal való zökkenőmentes interakciót.

Ez a frissítés várhatóan növeli a tranzakciók sebességét és csökkenti a költségeket, potenciálisan több felhasználót vonzva a Sei (SEI) blokklánchoz.

A Sei (SEI) árának és a Total Value Locked (TVL) árfolyamának közelmúltbeli csökkenése azonban piaci szkepticizmusra utal.

A Sei (SEI) számára a legfontosabb kihívás a befektetők bizalmának visszaszerzése és a v2-es frissítés gyakorlati előnyeinek bemutatása lesz.

Következtetés

A dinamikusan fejlődő kriptopiacon az Aptos (APT), a Chainflip (FLIP), a Maverick Protocol (MAV), a Sei (SEI) és a ScapesMania ígéretes befektetésekként tűnnek fel 2024-re.

Mindegyik kriptovaluta egyedi tulajdonságaival és piaci pozíciójával magas hozamlehetőséget kínál.

Egyértelmű azonban, hogy az újonc, a ScapesMania az, amely a legnagyobb hosszú távú növekedési potenciállal rendelkezik.

Az érme jelenleg még csak az előértékesítési szakaszban van, így a lehető legmagasabb hozam biztosítása érdekében érdemes gyorsan cselekedni.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!