Bonk (BONK) technikai elemzés 12.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bonk (BONK)

A mém érme jelenség új versenyzője a Bonk token, amely mindössze 30 nap alatt elképesztő, 1000%-os növekedést produkált, ami potenciálisan szeizmikus változást jelez a mém érmék hierarchiájában.

A Bonk jelenleg szerény 0,000013 dolláros árfolyamával és elképesztő, 2 milliárd dolláros napi kereskedési volumenével nem csak felkapta a fejét, hanem meg is pörgette.

A CoinMarketCap rangsorában a 76. helyen álló Bonk valamivel több mint 762 millió dolláros robusztus piaci értékkel büszkélkedhet, a forgalomban lévő készlet pedig meghaladja a 60 trillió érmét.

Ahogy egyre közelebb kerül a 100 trillió BONK érme maximális plafonjához, mindenki azt kérdezi, hogy ez a kutya témájú valuta rendelkezik-e a kellő mennyiségű erővel ahhoz, hogy megelőzze elődjeit, a DOGE-t és a SHIB-et a nagy kripto kutyaházban.

December 9-én a BONK token piaci helyzete jelentős emelkedést tükröz, megragadva a szektorban uralkodó bikás hangulatot.

Ahogy a technikai terepet boncolgatjuk a heti grafikonon, úgy tűnik, hogy a BONK/USD rendíthetetlenül emelkedik.

A forgáspont – a piaci hangulat jelentős indikátora – a kényes 0,0000111 dollárnál áll.

Innen a token egy sor ellenállási szinttel néz szembe a 0,0000128, 0,0000147 és 0,0000166 dollárnál, amelyek vagy megerősíthetik a bikás narratívát, vagy pedig egy ellenállással teli patthelyzetet hirdethetnek.

Ezzel szemben a 0,0000098, 0,0000079 és 0,0000062 dolláros támaszszintek biztonsági hálót nyújtanak az esetleges visszaesésekhez.

Az RSI-re vetett pillantás egy olyan piacot mutat, amely veszélyesen kacérkodik a túlvásárolt területtel, és 94-es értéken áll. Ez az érték egy közelgő korrekcióra vagy legalábbis a lendület mérséklődésére utalhat.

Ezzel szemben a MACD-értékek erőteljes vételi érdeklődést jeleznek, és a bikás kereszteződés megerősíti az optimista kilátásokat.

Figyelemre méltó a bikás elnyelő gyertyamintázat, amelyet egy bikás Marubozu gyertya kísér – mindkettő az emelkedő trend lehetséges folytatásának előhírnöke.

Az ilyen jeleket azonban az optimizmus és az óvatosság keverékével kell megközelíteni, mivel a mémérmék közismerten volatilisek és érzékenyek a gyors piaci hangulatváltozásokra.

Összefoglalva, bár a BONK/USD a 0,0000111 dolláros fordulópont felett emelkedő tendenciát mutat, a kereskedőknek és a befektetőknek egyaránt tanácsos felkészülniük a volatilitásra.

A rövid távú előrejelzés a magasabb ellenállások feltárására utal, a piaci dinamikától és a hangulattól függően.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!