Bitcoin: Vajon ma 17 750 dollárra emelkedhet?

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A Bitcoin árfolyama jóval a 16 920 dolláros támaszszint felett tartotta magát. A BTC emelkedett, és rövidesen megkísérelheti a 17 500 dolláros ellenállási zóna feletti áttörést.

Az árfolyam a 17 292 dolláros swing highról lejjebb korrigált. A bitcoin 17 000 dolláros árfolyam és a 100 órás mozgóátlag alá esett.

A bikák viszont aktívak voltak a 16 920 és 16 900 dolláros szinteken. A 16 880 dollár közelében egy mélypont jött létre, és az árfolyam ismét emelkedni kezdett.

Az árfolyam áttörte a 17 000 dolláros ellenállási zónát és a 100 órás mozgóátlagot.

Jelenleg a 17 150 dollár közelében konszolidálja a növekedését.

A 16 880 dolláros mélypontról a 17 247 dolláros csúcsra történő jelenlegi emelkedés 23,6%-os Fib retracement szintje alatt történt egy szerény visszaesés.

bitcoin

Bitcoin (BTC/USD) technikai kilátások

Felfelé egy közvetlen ellenállási szint a 17 150 dollár közelében van.

A BTC/USD pár órás grafikonján egy jelentős összehúzódó háromszög alakul ki, amelynek ellenállása 17 220 dollár közelében van.

Az első nagyobb akadály a 17 300 dolláros szint közelében található, amely felett az árfolyam visszakerülhet a 17 450 dolláros szintre.

A következő nagy akadály a 17 500 dollár közelében található, és az árfolyam tartós emelkedésbe kezdene, és végül elérné a 18 000 dolláros zónát.

Ha a bitcoin nem tudja áttörni a 17 150 dolláros ellenállást, akkor tovább csökkenhet.

Lefelé a közvetlen támasz a 17 120 dolláros szint és a 100 órás mozgóátlag közelében található.

A következő nagy támaszszint 17 000 dollár körül van. Ez közel van a legutóbbi, 16 880 dollárról 17 247 dollárra történő emelkedés 50%-os Fib retracement szintjéhez.

A 17 000 dolláros támaszszint alá történő törés a 16 880 dollárig való csökkenést jelezheti.

Minden további csökkenés rövid távon a 16 500 dollár felé sodorhatja az árfolyamot.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Üdv: András


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.


Legfrissebb bejegyzéseink

FOMC: mi várható a bejelentés után?

Ha a FOMC ülés a várakozásoknak megfelelően 25 bázispontos kamatemelésről dönt, a kriptoárak még mindig két irányt választhatnak a bejelentésre adott reakcióként. Az amerikai részvényfuturesökkel kedden...

Újabb kriptós szabályozást sürgetnek a politikusok

Elizabeth Warren szenátor arra sürgeti az USA Kongresszusát, hogy mielőbb hozzon új törvényeket a kriptoipar szabályozásához, hogy megakadályozzák a pénzmosást. Warren régóta híres a kriptoközösségben arról,...

Hogyan teszi a blokklánc igazságossá és átláthatóvá az online szerencsejátékot?

A Fairspin egy online kaszinó, ahol minden műveletet közzétesznek a blokkláncon. Ez a technológia eredetileg a kaszinómunka teljes átláthatóságához és a TFS tokenen alapuló egyedi...

Hogyan azonosítsuk a „Megaphone” alakzatot?

Prémium Megaphone A mainstream kereskedési irodalom nagy része tele van vicces nevű mintákra való utalásokkal, mint például a megafon minta. A kezdők számára, akik meg akarják tanulni a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!