Bitcoin technikai elemzése 04.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A Bitcoin árfolyamelemzés pozitív tendenciát mutat a mai napon, mivel a piacon ismét bikaerős lendületet vett a piac.

A BTC egy rövid konszolidációs időszakot követően 29.000 dollár fölé emelkedett, és jelenleg 29.255 dolláron kereskedik.

A Bitcoin árfolyamának legutóbbi emelkedése az intézményi befektetők növekvő vásárlási nyomásának tulajdonítható.

Az előző napon a medvés trendvonal a 29.000 dolláros szint fölé tört, és a BTC magasabb csúcsokat alakított ki.

A token kereskedési volumene is növekszik, ami azt jelzi, hogy a bikák átveszik az irányítást a piac felett.

Jelenleg a piaci kapitalizáció 561 milliárd dollár közelében van jelen, és 0,02 százalék körüli nyereséget mutat.

A Bitcoin árfolyamelemzés napos árfolyamgrafikonja bikás árfolyam akciót mutat, mivel a BTC/USD árfolyama a cikk írásáig 29.255 dollárig emelkedett a mai napon.

A 24 órás grafikon azt sugallja, hogy a bikák ismét teljes mértékben uralják a piacot, mivel tegnap döntő áttörés történt 29.000 dollár fölé.

Jelenleg a BTC a 29.871 dolláros közvetlen ellenállási szint közelében kereskedik, és ha a bikáknak sikerül tovább tolniuk felfelé, akkor további árfolyam-emelkedésre számíthatunk.

A volatilitás magas, mivel a Bollinger-sávok kiszélesedtek, ami azt jelzi, hogy a BTC ára valószínűleg változékony marad a következő időszakokban.

A felső Bollinger-sáv 31,270 dollár közelében található, az alsó Bollinger-sáv pedig 26,957 dollárnál van jelen.

A piac általános hangulata bikás, amit a MACD indikátor is mutat, amely pozitív tartományban van, pozitív kereszteződéssel.

Az RSI mutató is hasonló jeleket ad, és jelenleg 55,71-nél áll, ami azt jelzi, hogy a vevők irányítják a piacot.

Összefoglalva, a jelenlegi ármozgás azt jelzi, hogy a bikák átvették az irányítást a piac felett, és ha sikerül tovább nyomulniuk, akkor arra számíthatunk, hogy a BTC a következő időszakokban 30.000 dollár fölé törhet.

Fontos azonban figyelemmel kísérni a technikai indikátorokat, mivel bármilyen medvés átmenet vagy elutasítás az ellenállási szintek közelében trendváltáshoz vezethet.

bitcoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: András

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Miért érdemes odafigyelni az Arbitrumra?

Az Arbitrum nagyjából egy hete indította el a saját fejlesztési programját, egyfajta ösztöndíjat, és már most látszik a hálózati változásokból, hogy a kezdeményezés megfelelő útra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!