A Venmo májusban lehetővé teszi a fiat-kripto kifizetéseket

-

Májustól kezdve a Venmo felhasználói vásárolhatnak és küldhetnek kriptovalutákat más felhasználóknak és külső pénztárcáknak – derül ki Jose Fernandez da Ponte, a PayPal vezetőjének bejelentéséből.

Az új funkciótól azonban azt várják, hogy gyakorlati felhasználási lehetőséget biztosítson a digitális eszközök számára, és javítsa a Venmo ügyfeleinek felhasználói élményét.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Pénztárcák összekapcsolása a problémamentes átutalásokhoz

A hamarosan megjelenő funkció lehetővé teszi a gyors és ingyenes, szinte azonnali átutalásokat a Venmo és a PayPal pénztárcái között, összekapcsolva az ország két legnagyobb pénzügyi hálózatát.

A szolgáltatások bővítése a PayPal hasonló funkcióinak sikeres bevezetését követi, ami azt mutatja, hogy a felhasználók körében egyre nagyobb az igény a kriptoszolgáltatások iránt.

A Venmo honlapján jelzi, hogy az ellenőrzött felhasználók külső címekről kriptopénzeket fogadhatnak egy „QR-kód” segítségével.

Ez a hozzáadott funkció a digitális eszközök átutalásának folyamatát hivatott egyszerűsíteni a platform felhasználói számára.

A Venmo kripto ajánlatainak áttekintése

2021 áprilisa óta a Venmo lehetővé teszi a felhasználók számára a kriptovaluták vásárlását, a mobilalkalmazás jelenleg Bitcoint (BTC), Ethert (ETH), Litecoint (LTC) és Bitcoin Cash-t (BCH) kínál.

Ezek a funkciók azonban még nem váltak elérhetővé a platform asztali változatában.

A PayPal más vállalatokkal is együttműködik, hogy bővítse kriptoszolgáltatási kínálatát.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az egyik figyelemre méltó partnerség a MetaMaskkal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptopénzeket vásároljanak a személyes PayPal-fiókjukon keresztül, és azokat közvetlenül a saját maguk által vezetett pénztárcájukba küldjék.

A decemberben megvalósult integráció rávilágít a kriptopénz-szolgáltatások iránti növekvő érdeklődésre, valamint a PayPal elkötelezettségére, hogy megfeleljen a felhasználók változó igényeinek.

zeta

Olvastad már? A Mastercard egyre több kriptotársasággal köt partnerséget

Kiemelt kép: Focal Foto

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!