A Venmo májusban lehetővé teszi a fiat-kripto kifizetéseket

-

Májustól kezdve a Venmo felhasználói vásárolhatnak és küldhetnek kriptovalutákat más felhasználóknak és külső pénztárcáknak – derül ki Jose Fernandez da Ponte, a PayPal vezetőjének bejelentéséből.

Az új funkciótól azonban azt várják, hogy gyakorlati felhasználási lehetőséget biztosítson a digitális eszközök számára, és javítsa a Venmo ügyfeleinek felhasználói élményét.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Pénztárcák összekapcsolása a problémamentes átutalásokhoz

A hamarosan megjelenő funkció lehetővé teszi a gyors és ingyenes, szinte azonnali átutalásokat a Venmo és a PayPal pénztárcái között, összekapcsolva az ország két legnagyobb pénzügyi hálózatát.

A szolgáltatások bővítése a PayPal hasonló funkcióinak sikeres bevezetését követi, ami azt mutatja, hogy a felhasználók körében egyre nagyobb az igény a kriptoszolgáltatások iránt.

A Venmo honlapján jelzi, hogy az ellenőrzött felhasználók külső címekről kriptopénzeket fogadhatnak egy „QR-kód” segítségével.

Ez a hozzáadott funkció a digitális eszközök átutalásának folyamatát hivatott egyszerűsíteni a platform felhasználói számára.

A Venmo kripto ajánlatainak áttekintése

2021 áprilisa óta a Venmo lehetővé teszi a felhasználók számára a kriptovaluták vásárlását, a mobilalkalmazás jelenleg Bitcoint (BTC), Ethert (ETH), Litecoint (LTC) és Bitcoin Cash-t (BCH) kínál.

Ezek a funkciók azonban még nem váltak elérhetővé a platform asztali változatában.

A PayPal más vállalatokkal is együttműködik, hogy bővítse kriptoszolgáltatási kínálatát.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az egyik figyelemre méltó partnerség a MetaMaskkal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptopénzeket vásároljanak a személyes PayPal-fiókjukon keresztül, és azokat közvetlenül a saját maguk által vezetett pénztárcájukba küldjék.

A decemberben megvalósult integráció rávilágít a kriptopénz-szolgáltatások iránti növekvő érdeklődésre, valamint a PayPal elkötelezettségére, hogy megfeleljen a felhasználók változó igényeinek.

zeta

Olvastad már? A Mastercard egyre több kriptotársasággal köt partnerséget

Kiemelt kép: Focal Foto

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!