Bitcoin technikai elemzés

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

A 4 órás grafikon azt mutatja, hogy egy rövid konszolidációs időszak véget ért.

A Bitcoin valószínűleg elveszti a 15500 dolláros támaszát, és a következő lépést 14000 dollár felé teheti meg, mielőtt újabb rallyt hajtana végre.

A MACD indikátorok azt mutatják, hogy a medvék egyre inkább átveszik az irányítást ezen a piacon, a MACD vonal a -0,03 alatti jelzővonal medvés keresztezésével.

Az RSI indikátor 40,3-nál van, a tartomány aljának közelében, ami némi gyengeséget mutat ebben a piaci trendben, és elárulja, hogy a következő órákban további lefelé irányuló lendület várható a Bitcoin árfolyamában.

bitcoinBTC/USD 4 órás grafikon, Forrás: TradingView

A mozgóátlagok vonala szintén medvés piaci trendre utal, a 20-MA az 50 és a 100-MA alatt van.

A 3 napos grafikon trendvonalakkal leírt trendvonalak két alacsonyabb csúcsot és három alacsonyabb mélypontot kapcsolnak össze.

Az alsó trendvonal harmadik újratesztelése még mindig játékban van, mivel a BTC 16500 dollár körül mozog.

A piaci volatilitás viszonylag alacsony, mivel a Bollinger-sávok az elmúlt néhány órában bezárulnak.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Bitcoin napi grafikonon: Alacsonyabb csúcsok és alacsonyabb mélypontok

A Bitcoin napi idősíkon azt mutatja, hogy a kriptopénz a 16000 dolláros szint közepe körül ingadozik.

Az RSI indikátor 37,2 ponton áll, ami túladott állapotokat jelez a piacon, mivel a volumen csökken.

A napi grafikon azt is meg mutatja nekünk, hogy a Bitcoin árfolyama a 15700 dolláros támaszvonal közelében kereskedik, miután a közelmúltbeli 17000 dollár közeli csúcsról visszaesett.

bitcoinBTC/USD 1 napos, Forrás: TradingView

A napi grafikon alapján valószínű, hogy az árfolyam tovább fog esni, és tesztelni fogja a 15700 dollárnál lévő támaszvonalat, mielőtt rövid távú emelkedést kísérelne meg, vagy ebben a tartományban oldalazva mozogna december közepéig.

A jelenlegi piaci hangulat medvés, amit a MACD vonal a -0,03 alatti jelzővonal medvés keresztezésével tanúsít, és a sztochasztikus RSI mutató rövid távú lefelé irányuló lendületet jelez.

Mindez arra világít rá, hogy a medvék nyerték ezt a kört, és most ők irányítják a piacot, így valószínűsíthető, hogy az elkövetkező órákban további medvés nyomás lesz.

A Bitcoin a 16700 és a 16500 dollárnál lévő ellenállással is szembesül, így bármilyen feljebb lépés erről a pontról rövid életű lesz, és valószínűleg a 15 500 dollárnál lévő mélypontokhoz való visszatérést eredményez.Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Miért nem fogja mostanában a Bitcoin újra tesztelni a 20.000 dolláros szintet?

A BitMEX társalapítója, Arthur Hayes egy Substack hírlevelet tett közzé, amelyben elmagyarázza, hogy a Bitcoin miért nem fog a 20.000 dollár felé hajlani a következő...

A Bitcoin egy rendkívül ritka aranykeresztet mutat

Általában az „aranykereszteket" és a „halálkereszteket" a középtávú bitcoin piaci hangulat megbízható indikátoraként interpretálják. Egy tapasztalt piaci elemző egy szuper ritkát szúrt ki, és biztos...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!