Bitcoin technikai elemzés 12.27.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A Bitcoin továbbra is arra törekszik, hogy felfelé törjön 17 000 dollár fölé.

Bikás lendületet kaphat, ha a 17 000 és 17 200 dolláros ellenállási szintek felett zár.

Az árfolyama nemrég a 16 800 dolláros ellenállási szint fölé emelkedett.

A BTC megpróbált áttörni a 17 000 dolláros ellenállási szint fölé, de nem sikerült felfelé irányuló lendületet szereznie.

A bikák két sikertelen kísérletet tettek a 17 000 dolláros ellenállási szint átlépésére.

A legutóbbi csúcs a 16 920 dollár közelében volt, és a piac jelenleg egy sávban stabilizálódik.

Néhány pontot fordított, és tesztelte a 16 565 dolláros swing mélypont és a 16 920 dolláros csúcs közötti felfelé irányuló futás 23,6%-os Fib retracement vonalát.

A 16 750 dolláros szint és a 100 órás mozgóátlag felett kereskedik.

A BTC/USD pár órás grafikonján egy kulcsfontosságú bullish trendvonal alakul ki a 16 820 dollár közelében lévő támasszal.

bitcoin

Bitcoin (BTC/USD) technikai kilátások

Felfelé egy közvetlen ellenállási szint a 16 920 dollár közelében található. Az első jelentős ellenállás a 17 000 dolláros szint közelében található.

A legnagyobb korlát még mindig 17 200 dollár körül van.

Egy megfelelő napi zárás a 17 200 dolláros ellenállási szint felett jelezheti egy folyamatos visszapattanási hullám kezdetét.

A következő jelentős akadály 17 500 dollár közelében van, és az árfolyam a 18 000 dolláros ellenállási zóna felé mozdul el.

Minden további emelkedés a 18 500 dolláros ellenállási szint felé indíthat. Újabb csökkenés lehetséges, ha a bitcoin nem tudja áttörni a 17 000 dolláros korlátot.

Lefelé a közvetlen támasz a 16 820 dolláros szint, a trendvonal és a 100 órás SMA közelében található.

A következő nagy támasz 16 750 dollár körül található. Ez közel van a 16 565 dolláros swing mélypont és a 16 920 dolláros csúcs közötti felfelé irányuló előretörés 50%-os Fib retracement szintjéhez.

A 16 750 dolláros támaszszint alatti áttörés a 16 570 dolláros szintig viheti vissza a kereskedés árfolyamát.

További csökkenés esetén az árfolyam a 16 350 dolláros szintre süllyedhet.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!