Bitcoin technikai elemzés 05.24.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A legfrissebb Bitcoin árelemzés azt mutatja, hogy a bikák visszaszerezték az irányítást a piac felett az erőteljes visszalépés után.

A BTC/USD pár a 27.000 dolláros kulcsfontosságú támaszszint felett tudott zárni.

A bikák megpróbálják az árfolyamot a következő, 28.000 dolláros ellenállási szint felé tolni.

Ha sikerül áttörniük ezt a szintet, az egy hosszabb rallyt jelenthet a Bitcoin-piacon.

A Bitcoin napi árfolyam-elemzése bikás tendenciát mutat, mivel a vételi aktivitás az elmúlt 24 órában emelkedett.

A bikás lendület a 26.714 dolláros támaszszint fölé vitte az árfolyamot, mivel egy felfelé irányuló hullám uralja a piacot. Ahogy a bikák vannak a vezető pozícióban, az árfolyamok a vevők javára alakulnak.

A BTC piaci kapitalizációja és 24 órás kereskedési volumene 1,91%-kal, illetve 46,19%-kal 528.740.132.311 dollárra, illetve 14.133.822.549 dollárra nőtt.

Ez a kiugrás azt jelzi, hogy a BTC iránt még mindig jelentős kereslet van a piacon, és a befektetők aktívan kereskednek a kriptovalutával annak rendkívüli volatilitása és veszélyei ellenére.

A technikai elemzés szerint a BTC árfolyama bika markában van, és a 200 napos EMA kitörésének valószínűsége továbbra is magas.

Az árfolyam azonban akkor fog lendületet venni, ha a vevők képesek lesznek fenntartani a 28.000 dolláros küszöböt.

Az olyan technikai mutatók, mint a MACD, pozitív kereszteződést generáltak, ami azt jelzi, hogy a bikás lendület még egy ideig folytatódhat.

A 45,12-es RSI a bikák erejét jelzi, és további felfelé irányuló mozgástér van nyitva.

Összességében a Bitcoin árelemzése a bikás zónában kereskedik, és van esély arra, hogy hamarosan elérheti a következő ellenállást 28.000 dollárnál.

A piac továbbra is volatilis marad az intézményi befektetők jelenléte miatt, ezért a kriptokereskedőknek tisztában kell lenniük a befektetés vagy bármilyen tranzakció előtt.

Ha a medvéknek sikerül visszatérniük, akkor a 26.714 és 25.000 dolláros kulcsfontosságú támaszszinteket tesztelhetik.

bitcoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

William Ruto úgy gondolja, a kontinens országainak saját pénzrendszert kellene kialakítani, és nem az amerikai dollárt használni az egymás közötti üzleteléshez. Ruto szerint egy ilyen...

Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

A német óriásvállalat szeretne belépni a web3 területére, és ehhez első lépésként a Polygon hálózatán indítanak el egy saját validátor csomópontot. A telekommunikációs cég egyike...

Elindult az ország első megújuló energiából táplálkozó kripto bányász farmja

A Green Watt Project a Felpéci biogáz üzemet elindította és már megújuló bio forrásból származó energiából bányásszák a Bitcoin. Az országban úttörőnek számító fenntartható zöld energiából...

Mike Novogratz azt állítja, hogy a kripto lustálkodik

Mike Novogratz, a Galaxy Digital alapítója és vezérigazgatója a CNBC-nek adott június 1-jén adott interjújában őszintén értékelte a kriptovaluták jelenlegi helyzetét. "A kriptók " - jegyezte...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!