A Ripple 40 millió dolláros alapba fektet be

-

A Ripple, a San Francisco-i székhelyű blokkláncvállalat az egyik fő résztvevője a Dispersion Capital által nemrég bejelentett 40 millió dolláros alapítványnak, amely a web3 infrastruktúra feltörekvő területének szenteli tevékenységét.

A Dispersion Capital, egy korai fázisú kockázatvállalási vállalkozás, a decentralizációba, a web3 koncepció egyik alapvető aspektusába tervez befektetni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Dispersion Capital eddig 20 vállalatot finanszírozott, amelyek mindegyike a befektetés után további finanszírozásban részesült.

Patrick Chang, a Dispersion Capital alapítója és ügyvezető tulajdonosa komoly háttérrel rendelkezik a web3 szférában, mivel a Samsung Next blokklánc befektetések vezetőjeként tevékenykedett.

Szakértelmét a Circle Ventures, az alap egy másik résztvevője is elismerte, kiemelve Chang képességét, hogy képes felismerni az ígéretes és ambiciózus tehetségeket a web3 területén.

A Dispersion Capital úgy pozícionálja magát, hogy katalizátor legyen a funkcionális, skálázható és hozzáférhető decentralizált alkalmazások fejlesztésében.

A web3 infrastruktúra valódi kiforrottsága és a következő generációs alkalmazások sikeres bevezetése azonban továbbra is nyitott kérdés marad.

A Circle Ventures egy nemrégiben kiadott nyilatkozatában üdvözölte a Dispersion Capital erőfeszítéseit, és kíváncsian várja a cég web3 ökoszisztémára gyakorolt hatását.

Kiemelte, hogy a Dispersion az infrastrukturális hiányosságok kezelésére és a fejlesztők támogatására összpontosít.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az új alapot többek között a Faction, a Lightspeed, a Wemade, az Alchemy Ventures, a Hashkey és a Forte is támogatta.

Olvastad már? A Bitcoin készen áll a szárnyalásra?

Kiemelt kép:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Avalanche technikai elemzés 06.02.

Prémium Avalanche Az AVAX árfolyam nagyrészt a 14 dolláros támasz körül ragadt, mivel a május 8-i 16,48 dolláros árfolyamról, az elmúlt egy hónap legmagasabb árfolyamáról való...

A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

William Ruto úgy gondolja, a kontinens országainak saját pénzrendszert kellene kialakítani, és nem az amerikai dollárt használni az egymás közötti üzleteléshez. Ruto szerint egy ilyen...

Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

A német óriásvállalat szeretne belépni a web3 területére, és ehhez első lépésként a Polygon hálózatán indítanak el egy saját validátor csomópontot. A telekommunikációs cég egyike...

Elindult az ország első megújuló energiából táplálkozó kripto bányász farmja

A Green Watt Project a Felpéci biogáz üzemet elindította és már megújuló bio forrásból származó energiából bányásszák a Bitcoin. Az országban úttörőnek számító fenntartható zöld energiából...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!