A Ripple 40 millió dolláros alapba fektet be

-

A Ripple, a San Francisco-i székhelyű blokkláncvállalat az egyik fő résztvevője a Dispersion Capital által nemrég bejelentett 40 millió dolláros alapítványnak, amely a web3 infrastruktúra feltörekvő területének szenteli tevékenységét.

A Dispersion Capital, egy korai fázisú kockázatvállalási vállalkozás, a decentralizációba, a web3 koncepció egyik alapvető aspektusába tervez befektetni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Dispersion Capital eddig 20 vállalatot finanszírozott, amelyek mindegyike a befektetés után további finanszírozásban részesült.

Patrick Chang, a Dispersion Capital alapítója és ügyvezető tulajdonosa komoly háttérrel rendelkezik a web3 szférában, mivel a Samsung Next blokklánc befektetések vezetőjeként tevékenykedett.

Szakértelmét a Circle Ventures, az alap egy másik résztvevője is elismerte, kiemelve Chang képességét, hogy képes felismerni az ígéretes és ambiciózus tehetségeket a web3 területén.

A Dispersion Capital úgy pozícionálja magát, hogy katalizátor legyen a funkcionális, skálázható és hozzáférhető decentralizált alkalmazások fejlesztésében.

A web3 infrastruktúra valódi kiforrottsága és a következő generációs alkalmazások sikeres bevezetése azonban továbbra is nyitott kérdés marad.

A Circle Ventures egy nemrégiben kiadott nyilatkozatában üdvözölte a Dispersion Capital erőfeszítéseit, és kíváncsian várja a cég web3 ökoszisztémára gyakorolt hatását.

Kiemelte, hogy a Dispersion az infrastrukturális hiányosságok kezelésére és a fejlesztők támogatására összpontosít.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az új alapot többek között a Faction, a Lightspeed, a Wemade, az Alchemy Ventures, a Hashkey és a Forte is támogatta.

Olvastad már? A Bitcoin készen áll a szárnyalásra?

Kiemelt kép:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!