Bitcoin (BTC) technikai elemzés 02.06.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) árfolyama továbbra is tartományhoz kötött, és a középvonal és a Bollinger-indikátor felső sávja között konszolidálódik 41.882 és 44.182 dollárnál.

A két szint látszólag közeledik egymáshoz, ami gyakran hamarosan impulzív vagy elhamarkodott mozgást vált ki.

A Relative Strength Index (RSI) csökkenő tendenciát mutat, és hamarosan a sárga sáv (jelzővonal) alá törhet.

Az esélyeket még inkább a medvék javára billenti, hogy a Moving Average Convergence Divergence (MACD) szintén visszafogottnak tűnik a hisztogram sávjai alatt, és hamarosan a negatív tartományba eshet.

Az Awesome Oscillators (AO) szintén ellaposodott, ami a bikás jelenlét szétoszlásának jele.

Ezzel a kilátással a Bitcoin árfolyama 5%-ot eshet, hogy a 100 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) és a 40.651 dollárnál lévő vízszintes vonal összefolyása által kínált támaszt találjon.

Ezen szint alatt a BTC a 38.496 és 39.582 dollár közötti keresleti zónába süllyedhet.

Másrészről a fokozott vételi nyomás hatására a Bitcoin árfolyama leküzdheti a Bollinger-indikátor felső sávjának köszönhető ellenállást 44.206 dollárnál.

Ennek hatására a BTC 48.000 dollárig, vagy erősen bikás esetben 50.000 dollárig emelkedhet. Egy ilyen mozgás 20%-os emelkedést jelentene a jelenlegi szintek fölé.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

A kereskedők a DTX Exchange-re igyekeznek, miközben az Avalanche és a Tron összeomlik

Vendégbejegyzés A piac újabb dömpinget hajtott végre a lejtmenet folytatásában. A piaccal együtt az Avalanche (AVAX) és a TRON (TRX) is jelentős csökkenést szenvedett, míg az...

Havi mélypontra csökkent a bitcoin

A Bitcoin június 18-án új havi mélypontot ért el, nem tartott ki a 67.000 dollár. A Cointelegraph Markets Pro és TradingView adatai szerint visszatértek a volatilis...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!