A Chainlink (LINK) hatalmas emelkedést mutat

-

A Chainlink (LINK) piaci értékének növekedése jelentős mértékben megugrott.

A hirtelen emelkedés egy titokzatos entitás agresszív LINK token felhalmozásának hatására következett be, ami elképesztő 42 millió dollárt tesz ki.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Lookonchain, egy blokkláncelemző cég nemrégiben tett felfedezése szerint egy „titokzatos bálna vagy intézmény” áll a LINK tokenek jelentős mértékű felvásárlása mögött.

Az analitikai cég tweetje szerint az elmúlt két napban összesen 47 friss pénztárca 2.237 504 LINK-et vont ki a Binance-ről 42,38 millió dollár értékben.

Ez az izgalmas aktivitás egy olyan szervezet stratégiai lépésére utal, amely jelentős pénzügyi háttérrel és a Chainlink jövőjébe vetett bizalommal rendelkezik. Megjegyzendő, hogy ez a felhalmozási hullám nem elszigetelt eset.

Csak egy nappal korábban jelentették, hogy 227.350 LINK tokent, körülbelül 4,12 millió dollár értékben és átlagosan 18,1 dollár/ LINK értékben vontak ki a Binance-ról.

Ez az összeg nyolc újonnan létrehozott, kizárólag LINK tokeneket tartalmazó pénztárcában osztották szét, ami tovább jelzi az adott kriptopénz felhalmozására irányuló szándékos erőfeszítést.

Növekvő érdeklődés a LINK iránt

Ezeknek a tranzakcióknak a piacra gyakorolt hatása érezhető volt.

A LINK árfolyama 19,09 dollárra emelkedett, ami 2%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában és lenyűgöző, 41,09%-os emelkedést az elmúlt 30 napban.

Emellett a LINK 24 órás kereskedési volumene is növekedett, 5,81%-kal, és elérte a 941 499 686 dollárt.

A LINK iránti fokozott aktivitás és érdeklődés azt jelzi, hogy a befektetők és a kereskedők egyre jobban bíznak a hálózatban rejlő potenciálban és hasznosságban.

A Chainlink decentralizált oracle hálózatként betöltött szerepe, amely valós adatokat szolgáltat a blokkláncon lévő okos szerződések számára, kritikus fontosságú a komplex blokklánc-alkalmazások végrehajtásához, ami a LINK-et a blokklánc ökoszisztémán belül alapvető eszközzé teszi.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A LINK közelmúltban történt agresszív felhalmozása egy még meg nem nevezett entitás által a kriptoközösségen belül heves spekulációkat és érdeklődést váltott ki.

Analitikusok szorosan figyelemmel kísérik a helyzetet, és megpróbálják megfejteni a jelentős befektetés mögött álló szándékokat és annak lehetséges hatását a Chainlink és a szélesebb kriptopénzpiac jövőjére.

Olvastad már? A mém érmék császára elárulta a következő célpontját

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!