A mém érmék császára elárulta a következő célpontját

-


Vendégbejegyzés


Azok a projektek, amelyek elindítják az ICO-jukat, mindig érdekesek, és sokan megvizsgálják őket, hogy érdemes-e beléjük fektetni.

Így tett Zach Humphries is, akinek már bőven van tapasztalata, hiszen portfóliójának egy kis részét mindig a mém érmék piacáról szerzi be.

Eddig főként a Solana láncon futó BONK és a MYRO zajos sikerére figyelt fel.

Zach Humphries nem elvakult rajongó, ő is tisztában van a mém érmék piacának hullámzó és bizonytalan voltával.

Viszont óvatossága ellenére elismeri azt, hogy a mém érmék igenis tartós népszerűségre számíthatnak a kriptopénzek szektorában, tele lehetséges jutalmakkal, no és persze bőséges kihívásokkal is.

Zach Humphries kriptorajongó egy új mém tokent mutatott be követőinek. Ez a Meme Kombat (MK), mely előértékesítése már közeledik a végső felvonásához.

Zach az alábbi videót tette közzé a Meme Kombat vadonatúj projektjéről, és szót ejtett a közelgő tőzsdei bevezetéséről is: 

Ebben rejlik a Meme Kombat ICO-jának sikere

A projekt előértékesítése nagyon erősen halad, és már átszáguldott a 8 millió dolláros álomhatáron.

A gyűjtés egészen pontosan 8,1 millió dollárnál tart, és sebesen halad a 10 millió dolláros hard cap felé.

A homokóra szemei tehát nagyon peregnek, épp itt az ideje kihasználni a fix, kedvezményes áron történő vásárlás lehetőségét.

Mivel az adománygyűjtés ritmusa az elmúlt két hónapban több mint 2500%-ot növekedett, tényleg az utolsó napok egyike van, amikor az MK tokeneket darabonként ennyire alacsony, 0,279 dolláros áron szerezhetjük be.

mém érmék

Az ökoszisztéma saját Web3 játékplatformja egy valóságos mémharc birodalom, egy igazi különlegesség, a maga nemében az első helyen szerepel.

Az innovatív játékra a kriptovaluta-rajongók fogadhatnak is, és ha a harc kimenetele az elvárásaiknak megfelelő, akkor MK jutalmakban részesülnek. 

Jól látod, a Meme Kombat ügyesen ötvözte egymással a kriptopénzpiac három kiváltképp jövedelmező és népszerű ágazatát, az iGaming, a fogadások és a mém érmék világát. 

A Meme Kombat nemrég, a 8 millió dolláros mérföldkövének elérésekor egy nyereményjátékkal is megörvendeztette a rajongóit.

Ennek során az összesen 2,555 jogosult pénztárca közül 25 szerencsés nyertest sorsoltak ki, akik fejenként 1000 dolláros nyereményben részesültek. 

Az, aki szeretne részesülni a projekt kedvezményeiben, ETH vagy USDT felhasználásával vásárolhat annak natív érméjéből, az MK-ból darabonként 0,279 dolláros áron.

Jó tudni, hogy a tokenek egészen az ICO végéig zárolásra kerülnek, és a befektetők csak ezután adhatják le rájuk az igénylésüket a Meme Kombat honlapján.

Aki szeretne még többet megtudni erről a friss mém érme projektről, annak azt ajánljuk, hogy tanulmányozza át a projekt whitepaper-jét. 

Látogasd meg a Meme Kombat előértékesítését

A Meme Kombat egyedi hasznosságával fog tarolni a mém érme piacon

A mai, telített mém érme piacon az a token fog a leginkább kitűnni, amelynek egyedi célja van. 

Csak hogy láss néhány példát: a Dogecoin akkor kapta meg az őt megillető figyelmet, amikor Elon Musk bevezette az X fizetést, a Shiba Inu a Shibarium megjelenésének köszönheti a sikerét, a Myro-t a kereskedőrobotja emelte ki a szürkeségből, míg a Gorilla akkor került a figyelem kereszttüzébe, amikor bejelentette az előértékesítési launchpadját.

Nos, a Meme Kombat esetében a különleges sajátosság, amely megkülönbözteti őt a többi projekttől, az az MI-alapú GambleFi felhasználási esete.

Ha berobban a kriptotérbe, és népszerűvé válik, akkor a befektetőknek is nyert ügye van. 

Ezen túl a projekt staking lehetőséget is biztosít. Ha ehhez hozzáképzeljük a mém érme vonzerejét, és a játéklehetőséget, megkapjuk a receptjét egy sikeres előértékesítési történetnek.

Nem is csoda, hogy ez e meggyőző token ennyire nagy figyelmet kap a piaci szakértőktől és a szemfüles befektetőktől.

Ilyen kérem szépen egy ígéretes mém érme, amelyre illik figyelni 2024-ben. 

A Meme Kombat staking lehetősége és decentralizált tokenelosztása

A Meme Kombat lekötési funkciója már aktív, tehát aki vásárol a natív MK tokenekből, az egyúttal stakelheti is a azokat, és így megindul a hozamgyűjés.

Az APY cikkünk írásakor 114%-os, de minél többen stakelnek, ez a szám annál inkább összezsugorodik. 

A Meme Kombat lekötési műszerfalán az szerepel, hogy az MK-kínálat 80%-át már feltették, ami 7.550.467 MK kifizetett jutalmat jelent.

Ami pedig a tokenomikát illeti, 50% jut az előértékesítésre, 10% a DEX likviditásra, 30% a lekötési- és harci jutalmakra, 10% pedig közösségi jutalomként kerül majd elkönyvelésre.

Ahogy látod, az MK tokenelosztás decentralizált, az érmék 100%-a a közösség kezében összpontosul.

Következtetés

Zach Humphries, és más szakértők szerint a Meme Kombat a fehér könyvének, a staking lehetőségeinek, és a tokenomikájának áttanulmányozása után egy izgalmas projektnek ígérkezik. 

Természetesen a nyereségre ennél a mém érménél sincs garancia, ezért mindenképp jó óvatosan eljárnunk.

Tekintsd meg a Meme Kombat előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!