A Pepe (PEPE) és a Floki (FLOKI) helyreállítási fázisban, a Meme Moguls (MGLS) bemutatja a játék előzetesét

-


Vendégbejegyzés


  • A Pepe megkezdi a fellendülési fázist, és a közelmúltbeli piaci volatilitás ellenére 0,000002 dollárig emelkedhet.
  • A Floki hamarosan a 0,00003 dollár fölé törhet, és 2024 végére elérheti a 0,000046 dollárt.
  • A Meme Moguls jelentős figyelmet kap, mivel a csapat bejelentette a Game Preview-t és az Uniswap listázást

A Floki (FLOKI) jelentős volatilitást tapasztalt, de sikerült megőrizni a pozitív árfolyam-hangulatot. Emellett a Pepe (PEPE) kriptónak is sikerült megőriznie az értékét, és hamarosan emelkedő pályára állhat.

A Meme Moguls (MGLS) közössége felpörgött, miután a csapat felfedte, hogy a jövő héten tervezi elindítani a játék és a funkciók előzetesét.

Ma átnézzük az árfolyamuk teljesítményét, hogy lássuk, melyik a legjobb kriptopénz, amibe érdemes befektetni.

A Pepe (PEPE) volatilis teljesítményt mutat – az árfolyam elérheti a 0,000002 dollárt

A Pepe (PEPE) árfolyamteljesítménye volatilitást mutatott, és az elmúlt hónapban 10% és 30% között mozgott mindkét irányba.

A Pepe árfolyamgrafikonja szerint a kriptopénz a felső trendvonal felé tart, ami fellendülést eredményezhet.

Emellett a Pepe mém érme megőrizte szilárd piaci tőke és pozícióját, ami tovább növelheti az érdeklődést és a bizalmat a token jövője iránt.

A Pepe árfolyam-előrejelzése szerint 2024-ben 0,000002 dolláron zárhat.

Floki (FLOKI) 23,5%-ot emelkedik – 2024 végére akár 0,000046 dollárig is emelkedhet

A Floki (FLOKI) felfelé mozog, és az egy évvel ezelőtti (YTD) emelkedés 23,5%-os volt.

Ráadásul a mém érme emelkedő tendenciát mutat, és miután átlépte a 0,00002 dollárt, a Floki árfolyama még jelentősebb emelkedésre készül.

Meme Moguls
Forrás: coingecko.com

Feltételezve, hogy a Flokinak sikerül áttörnie a 0,00003 dolláros árfolyamhatárt, jelentős növekedésre van berendezkedve.

Sok mém érméhez hasonlóan sikerült visszaszereznie a figyelmet, és a Floki árfolyam-előrejelzés szerint 2024 végére elérheti a 0,000046 dollárt.

A Meme Moguls (MGLS) elindítja a játék előzetest és az Uniswap listázását tapasztalhatod meg

A Meme Moguls (MGLS) egy közelgő Web3 platform, amely arra van tervezve, hogy innovatív funkciók révén teljesen megváltoztassa a felhasználók belépését a meme érmék világába.

A Statista adatai szerint a globális mémipar értéke 2020-ban mindössze 2,3 milliárd dollár volt. 2025-re akár 6,1 milliárd dollárra is növekedhet.

Ez az Ethereum-alapú mém érme szolgál majd játékbeli fizetőeszközként, és a játékosok a meglévő egyenlegüket a Meme Moguls staking poolba helyezhetik.

Emellett lesz Moguls World, egy dedikált Metaverse, valamint egy kaszinó is, ahol bárki hozzáférhet az új lehetőségekhez.

Jelenleg az MGLS kriptó az előértékesítés 5. szakaszában van, 0,0036 dolláron értékesítik. Eddig 2 millió dollárt gyűjtött össze, és jó úton halad a 2,5 millió dollár elérése felé.

Több mint 3.700 birtokos rendelkezik a kriptóval, és az előrejelzések szerint a mennyiség hamarosan eléri a 4.000-et.

A következő szakaszban az MGLS kripto ára 0,0042 dollárra fog emelkedni. A DeFi projekt előértékesítése február 28-án ér véget.

A csapatnak az a terve, hogy a mém érmét az Uniswapon listázzák, és további listázásokról tárgyalásokat folytatnak más platformokkal is.

Emellett lesz egy Game Preview is, ahol a korai vásárlók bepillantást nyerhetnek a fantasztikus funkciókba és játékmenetbe, amit megalkottak.

A Meme Moguls játék tesztelési fázisa ugyancsak március 11-én indul.

Meme Moguls

Minden meg nem vásárolt tokent a játékon belüli bevételekre és jutalmakra fordítanak majd, és minden fölösleges tokent egy nagyszabású égetési ceremóniára állítanak be a listázási dátum előtt.

Ezen szempontok teszik az MGLS-t a legjobb kriptopénzzé, amelybe érdemes befektetni.

Látogasson el a Meme Moguls oldalára

Webhelyhttps://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Telegramhttps://t.me/Mememogulsofficial

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!