Binance Coin (BNB) technikai elemzés 05.15.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance coin (BNB)

A kriptopiacon továbbra is fokozott áringadozás figyelhető meg, a top altcoinok portfóliójában folyamatos ingadozások tapasztalhatók.

A top altcoinok azonban továbbra is küzdenek azért, hogy az árfolyamot a fontos támaszszintjeik felett tartsák, ami erős medvés hangulatot jelez.

A Binance (BNB) árfolyama viszont továbbra is gyenge árfolyammozgást mutat, az elmúlt napon belül 2,63%-os, az elmúlt héten pedig 2,15%-os korrekciót regisztrálva. Ezenkívül az elmúlt hónapban körülbelül 1%-ot veszített.

A BNB árfolyama az első hónapban semleges trendet mutatott, ami gyenge árfolyam-akciót jelez az altcoin számára a kriptoterületen.

A piaci volatilitás növekedésével azonban a bikák visszanyerték a lendületet, és a következő hónapban 113,5%-ot ugrottak, aminek eredményeképpen az altcoin 635 dolláros éves csúcsot jegyzett.

Ezután a bikák elvesztették a lendületüket, és a 497,5 dolláros alsó támaszszint felé zuhantak, ami 21,65%-os értékvesztést jelentett. A Binance árfolyama azóta 497,5 és 635 dollár közötti konszolidált sávban mozog.

Emellett az egyszerű mozgóátlag (SMA) az árfolyamgrafikonon medvés átmenetet rögzít, ami negatív kilátásokat sugall az altcoin számára az elkövetkező időben.

A technikai indikátor, a MACD állandó piros hisztogramot mutat az 1 napos időkeretben, ami a kriptopiacon a medvés hangulat erősödését jelzi.

Továbbá, az átlagok negatív árérzékenységet mutatnak, ami gyenge vételi és eladási nyomásra utal a BNB árfolyamára.

Vajon a BNB árfolyam újra felfelé fog haladni?

Amennyiben a piac az 568 dolláros támaszszint felett tartja az árat, a bikák újra lendületbe jönnek, és a Binance token tesztelni fogja a 635 dolláros ellenállási szintet.

Ha ezen a szinten tartják az árat, akkor a BNB érme ára meg fogja teremteni a feltételeket ahhoz, hogy a következő hetekben megpróbálja tesztelni a korábbi, 690,9 dolláros csúcsát.

Fordítva, ha a bikáknak nem sikerül az árat az 568 dolláros támaszszint felett tartaniuk, a BNB token medvés befolyás alatt kezd el kereskedni, és még ebben a hónapban a 497,5 dolláros fontos támaszszintje felé fog zuhanni.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!