Bitcoin Cash (BCH) technikai elemzés 05.15.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin Cash (BCH)

Miközben a szélesebb piaci fellendülés kezdeti lépéseket tesz, a Bitcoin Cash (BCH) árfolyama egy kritikus támaszszint közelében van, ami lehetőséget ad a „buy-the-dip” lehetőségre.

A bikás lendület hiánya késlelteti a Bitcoin Cash visszatérő rallyját, mivel a Bitcoin továbbra is volatilis, 60.000 dollár közelében marad.

Amint a mémérmék rallyja lendületet kap, a mellékkereskedők arra számítanak, hogy az altcoinok iránt megnövekedett keresletet tapasztalnak majd.

Vajon a Bitcoin Cash árfolyama 2024-ben eléri az 1000 dollárt?

A Bitcoin közeli rokonaként a BCH árfolyamának alakulása a BTC ármozgásától függ. A BTC ára jelenleg 60.000 dollár közelében ingadozik, hosszabb sávval, a Bitcoin Cash azonban következetesen 400 dollár felett marad.

A heti grafikonon a múlt heti 7,71%-os csökkenés egy medvés gyertyát alkot, amely aláássa az egy héttel korábbi alacsonyabb ár elutasító gyertyát.

A BCH árfolyama jelenleg 432 dolláron kereskedik, 0,77%-os napközbeni mozgással, ami a tegnap esti 2%-os esés után a medvés nyomás megállását tükrözi.

Továbbá a csökkenés a 23,60%-os Fibonacci-szintnél lévő nyakvonallal rendelkező lekerekítő alsó kitörés újbóli tesztelését jelenti.

Ennélfogva a piaci résztvevők egy része az újratesztelés utáni visszafordító rallyra számít egy új csúcs elérése érdekében.

Technikai mutatók:

EMA-k: Az 50 és 200 heti EMA-k aranyszínű kereszteződésének magas várakozásai erősítik a felfelé irányuló trend esélyeit.

RSI: A legutóbbi korrekció során a heti RSI vonal kilép a túlvásárolt zónából, de a felezővonal felett tartja magát.

A Fibonacci-szintek szerint a BCH token ára közel van a 400 dolláros szint és a 23,60%-os szint támogatási összefolyásához. Ez növeli a Bitcoin Cash bikás visszatérésének valószínűségét.

A másik oldalon a 400 dollár alatti esés újra tesztelheti a 250 dollárt.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!