Bikák dominálnak a Tron (TRX) piacán

-

A Tronscan január 14-én közzétette a TRON [TRX] ökoszisztéma legfrissebb statisztikáit, amelyek számos fontos adatot emeltek ki.

Nevezetesen, a TRON összértéke meghaladta a 9,8 milliárd dollárt, míg a TRON hálózaton lévő számlák száma átlépte a 135 milliót.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Emellett a hálózaton végrehajtott összes tranzakció meghaladta a 4,64 milliárdot.

Egy másik fejlemény az volt, hogy a TRON nemrégiben a Blockbank alkalmazásban is szerepel.

Ezzel az új listázással a felhasználók képesek lesznek TRX-et vásárolni olyan párosításokkal, mint a Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Tether [USDT] és más.

A TRON teljesítménye az árfolyamfronton is dicséretes volt, mivel több mint 20%-os heti nyereséget regisztrált.

A CoinMarketCap szerint a TRX árfolyama az elmúlt 24 órában 1%-kal emelkedett, és a cikk írásakor 0,06326 dolláron kereskedtek vele, több mint 5,8 milliárd dolláros piaci tőkeértékkel.

A CryptoQuant szerint a TRON relatív erősség indexe (RSI) túlvásárolt helyzetben volt, ami az elkövetkező napokban növelheti az eladási nyomást, ami áresést eredményezhet.

A TRON napi grafikonjára vetett pillantás azonban másról árulkodott, mivel a legtöbb piaci mutató a bikák mellett szólt.

Az exponenciális mozgóátlag (EMA) szalagja bullish crossover-t mutatott, ami segíthet a TRX-nek fenntartani az emelkedő trendjét.

A Money Flow Index (MFI) szintén a semleges szint felett volt, ami tovább növelte az árfolyam emelkedésének esélyét.

A Chaikin Money Flow (CMF) azonban enyhe csökkenést regisztrált, ami negatív jelzést jelentett.

Forrás: ambcrypto.com

Nemcsak a piaci mutatók, hanem a láncban mért adatok is a bikák javára mutattak.

A TRX kereslete a származtatott piacon az elmúlt héten nőtt, mivel a Binance Funding Rate folyamatosan emelkedett.

A TRX közösségi volumene is viszonylag magas maradt, ami tükrözi a token népszerűségét a kriptotérben.

A fejlesztési aktivitás azonban aggasztó volt, mivel csökkenést regisztrált, ami nagyjából medvés jel egy hálózat számára.

Forrás: santiment.net

Olvastad már? A magyarok is érdeklődnek a kriptopénzek iránt

Kiemelt kép: Cryptocurrency News

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin újra túlszárnyalja magát, 2023 a BTC éve?

A Bitcoin meredek növekedése az amerikai bankválság közepette megerősítette a régóta támogatott narratíváját, miszerint biztonságos eszköz. Az elmúlt hónapokban a világ legnagyobb piaci tőkeértékű kriptoeszközének számító...

A június lehet az Ethereum hónapja?

A júniusban induló hongkongi zöld út a kriptók számára megnyitja az utat a likviditás beáramlása előtt, de ez nem feltétlenül lesz azonnal. A kriptovaluták, különösen az...

Polygon technikai elemzés 06.01.

Prémium Polygon Május közepétől kezdve a Polygon egy erőteljes fellendülést mutatott, 0,8177 dollárról 0,95 dollár fölé emelkedett. A 0,95 dolláros árszint azonban január végétől áprilisig egy makacs...

Roger Ver úgy véli, az Ethereum több felhasználót fog hozni a kriptoiparba, mint a Bitcoin

A kifejezetten korai támogatói tevékenysége miatt néha Bitcoin-Jézusként is emlegetett Ver egy podcast során osztotta meg a gondolatait. Elmondta, hogy az Ethereum tényleg kisebb kapitalizációval...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!