Bevezeti a Metamask támogatását a Unity

-

Az egyik vezető játékfejlesztő platform, a Unity nyitott a web3 felé, és közvetlenül elérhetővé tette az olyan web3-as alkalmazásokat, mint például a Metamask, vagy az Uniswap.

Az új funkció segítségével a fejlesztők egy helyen, biztonságos módon férnek hozzá a decentralizált lehetőségekhez, hogy felhasználják a technológia elemeit a saját alkalmazásaikban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A blokkláncos eszközök segítségével új típusú játékokat hozhatnak létre, és olyan megoldásokat tudnak alkalmazni, amelyek nem működhetnek a hagyományos fejlesztési módokon belül.

A Metamask a hivatalos bejelentésében kiemelte, hogy az integráció a Unity rendszerébe sokkal könnyebbé teszi a fejlesztők számára, hogy új, innovatív felhasználói élményeket hozzanak létre.

„A játékipar fejlődése gyors, és a web3-as játékok területe jelentős mennyiségű befektetést kap.”

Mit hoz a web3 a Unity számára?

A Unity számára nagy előrelépést jelent, hogy a platformját megnyitja a web3-as eszközök, a decentralizált appok és a blokkláncos játékok számára.

Ezután a fejlesztők sokkal könnyebben hozzáférhetnek különböző játékfejlesztési lehetőségekhez, amelyekkel interaktív játékokat hozhatnak létre.

A Unity közreműködésével sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudják a decentralizált technológiákat bevezetni a saját alkalmazásaikban.

Ezzel a lépéssel még tovább terjed a blokkláncos játékok területe, egyre több felhasználót tudnak elérni.

A szakértők szerint a decentralizált játékok és az appok potenciálisan forradalmasíthatják a játékipart, és alapjaiban változtathatják meg, hogy hogyan működnek a különböző virtuális eszközök, és a játékokon belüli erőforrások.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az egyik web3-as játékplatform, a Joyride a tervei szerint mihamarabb lehetővé akarja tenni, hogy a fejlesztők játékokat tudjanak készíteni az Ethereumra, mégpedig egyszerűbben, mint valaha.

A cég tavaly márciusban 14 millió dollár befektetői tőkéhez jutott, és ezt a már említett tervek megvalósítására kívánja fordítani.

Hasonló összeget, 19 millió dollárt kapott a nagybefektetőktől a blokkláncos infrastruktúrával foglalkozó vállalkozás, a ChainSafe még tavaly októberben, és az ő legfőbb célkitűzésük is az, hogy a játékaikat össze tudják kapcsolni a Unity rendszerével.

A játékipar számára nagy változásokat hozhatnak ezek a lépések, a fejlesztők sokkal magasabb szintű felhasználói élményt tudnak elérni a különböző decentralizált technológiák használatával.

Olvastad már? A Bitcoin „milliomosok” száma 140%-kal nőtt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

A BlackRock is a bitcoin felezéssel foglalkozik

A világ legnagyobb befektetési cége, a 10,5 billió dollárt kezelő Blackrock egy saját videóban magyarázta el a felezés hatását a bitcoinra, és azt, hogy ez...

Egy VR projekt most a befektetők favoritja

A kriptovaluta piacok az egyre növekvő, makroszintű ellenszél közepette éppen esnek, és a lassuló spot Bitcoin ETF-beáramlásoknak köszönhetően is csökken az izgalom. A kripto befektetők...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!