Bevezeti a Metamask támogatását a Unity

-

Az egyik vezető játékfejlesztő platform, a Unity nyitott a web3 felé, és közvetlenül elérhetővé tette az olyan web3-as alkalmazásokat, mint például a Metamask, vagy az Uniswap.

Az új funkció segítségével a fejlesztők egy helyen, biztonságos módon férnek hozzá a decentralizált lehetőségekhez, hogy felhasználják a technológia elemeit a saját alkalmazásaikban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A blokkláncos eszközök segítségével új típusú játékokat hozhatnak létre, és olyan megoldásokat tudnak alkalmazni, amelyek nem működhetnek a hagyományos fejlesztési módokon belül.

A Metamask a hivatalos bejelentésében kiemelte, hogy az integráció a Unity rendszerébe sokkal könnyebbé teszi a fejlesztők számára, hogy új, innovatív felhasználói élményeket hozzanak létre.

„A játékipar fejlődése gyors, és a web3-as játékok területe jelentős mennyiségű befektetést kap.”

Mit hoz a web3 a Unity számára?

A Unity számára nagy előrelépést jelent, hogy a platformját megnyitja a web3-as eszközök, a decentralizált appok és a blokkláncos játékok számára.

Ezután a fejlesztők sokkal könnyebben hozzáférhetnek különböző játékfejlesztési lehetőségekhez, amelyekkel interaktív játékokat hozhatnak létre.

A Unity közreműködésével sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudják a decentralizált technológiákat bevezetni a saját alkalmazásaikban.

Ezzel a lépéssel még tovább terjed a blokkláncos játékok területe, egyre több felhasználót tudnak elérni.

A szakértők szerint a decentralizált játékok és az appok potenciálisan forradalmasíthatják a játékipart, és alapjaiban változtathatják meg, hogy hogyan működnek a különböző virtuális eszközök, és a játékokon belüli erőforrások.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az egyik web3-as játékplatform, a Joyride a tervei szerint mihamarabb lehetővé akarja tenni, hogy a fejlesztők játékokat tudjanak készíteni az Ethereumra, mégpedig egyszerűbben, mint valaha.

A cég tavaly márciusban 14 millió dollár befektetői tőkéhez jutott, és ezt a már említett tervek megvalósítására kívánja fordítani.

Hasonló összeget, 19 millió dollárt kapott a nagybefektetőktől a blokkláncos infrastruktúrával foglalkozó vállalkozás, a ChainSafe még tavaly októberben, és az ő legfőbb célkitűzésük is az, hogy a játékaikat össze tudják kapcsolni a Unity rendszerével.

A játékipar számára nagy változásokat hozhatnak ezek a lépések, a fejlesztők sokkal magasabb szintű felhasználói élményt tudnak elérni a különböző decentralizált technológiák használatával.

Olvastad már? A Bitcoin „milliomosok” száma 140%-kal nőtt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MakerDAO változásai hatással lehet a DAI-ra

A vezető decentralizált pénzügyi protokoll, a MakerDAO (MKR), változtatásokat javasolt a Peg Stability Module (PSM) műveleteire, válaszul arra, hogy a DAI nemrégiben elvesztette paritását az...

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak. Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az...

Közeledik a 30 ezerhez a Bitcoin árfolyama

Egyes elemzők úgy vélik, ha az USA makrogazdasági adatai kedvezően alakulnak, akkor a BTC akár át is törheti a 30 ezer dolláros ellenállást. A Federal...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!